Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Trilak

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

PPG trilak a festékmester - festékek minden felületre, színben

A PPG Trilak egy elismert márka, mely a legjobb minőségű festékek és bevonatok gyártására összpontosít. A vállalatot hosszú évek tapasztalata, valamint a minőségre és innovációra való elkötelezettség jellemzi. A PPG Trilak termékei közé tartoznak a különböző típusú festékek, lakkok és bevonatok, melyek mind a professzionális, mind a házilag barkácsoló felhasználók igényeit kielégítik. A PPG Trilak kínálatában megtalálhatóak a vízbázisú festékek, akril festékek, valamint különféle speciális bevonatok, melyek a legmodernebb technológiával készülnek. A vállalat a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet is fontosnak tartja, ezért folyamatosan törekszik az öko-barát termékek fejlesztésére és gyártására.

A PPG Trilak története több évtizedre nyúlik vissza, és azóta a vállalat folyamatosan bővítette termékpalettáját, hogy megfeleljen a változó piaci igényeknek. A vállalat jövőképe középpontjában a minőség, az innováció és a fenntarthatóság áll, és ezek a szempontok vezérelnek minden döntést és fejlesztést a PPG Trilaknál.

Rendezés:
Az oldal tetejére