Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Fugázó és szilikon

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Víz- és Fagyálló, Vízlepergető, Flexibilis? Fedezd fel a Fugázó és Szilikon Kínálatunkat

Legyen szó otthoni felújításról vagy szakmai projektről, fugázó anyagokszilikonok és a burkolás befejezéséhez szükséges tisztító szerek, széles választéka várj áruházunkban. Kiváló minőségű termékeinkkel garantáljuk a tartósságot és esztétikumot minden felületen.

Rendezés:

A fugázó anyagok és szilikonok nélkülözhetetlenek minden burkolási munkához, mivel ezekkel töltöd ki a burkolólapok közti réseket, biztosítva ezzel a burkolat tartósságát és esztétikai megjelenését.

A Fugázók és Szilikonok Alapjai

A fugázó anyagok és szilikonok fontos szerepet játszanak minden csempe- és burkoló munkában. A fugázó termékeink ideálisak a különböző felületek közötti hézagok tökéletes kitöltésére, míg a szilikonok és vízálló ragasztók biztosítják a vízzáró tömítést.

Kiemelt Márkáink: Mapei, Baumit, Soudal, Ceresit

Kínálatunkban megtalálhatóak a Mapei, Baumit, Soudal és Ceresit márkák termékei, amelyek különböző típusú burkolatok fugahézagainak tartós, esztétikus és hatékony kitöltésére használhatóak. Legyen szó beltéri vagy kültéri alkalmazásról, nálunk minden szükséges fugázó anyagot megtalálsz. A Mapei Keracolor és Ultracolor vagy a Mapei Kerapoxy epoxy fugázói, a Mapei Mapesil AC és a Soudal szilikonok tovább erősítik termékválasztékunk széles palettáit.

Színek és Felhasználások

A trendekhez mindig alkalmazkodó Mapei fuga színválasztéka és a szín azonos Mapei szilikon színek lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjenek a burkolat bármilyen belsőépítészeti környezetébe. A Soudal szilikonjai és a minden felületre alkalmazható tömítő-ragasztó termékeink pedig univerzális megoldást nyújtanak a különböző felületek tömítéséhez. A borsodfestek.hu-nál nem csak a hagyományos fugázó anyagokat találod meg, hanem különleges és egyedi megoldásokat is kínálunk. Válaszd a csillogó, glitteres fugákat az egyedi megjelenésért, vagy válassz színes fugákat, hogy kiemeld a burkolat szépségét. A fugafelújításhoz valamint a fuga tisztításhoz és javításhoz szükséges termékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Tömítőanyagok tekintetében sem csak a hagyományos szilikonokat és hézagkitöltő anyagokat találod meg: válaszd a tűzálló, vízlepergető vagy ecetsavas szilikonokat speciális felhasználásokhoz. A szilikonjaink könnyű használatot és tartósságot garantálnak, ideálisak házon belüli és házon kívüli feladatokhoz egyaránt.

Rendeld meg a szükséges fugázó anyagokat online, és élvezd a gyors házhozszállítást! Webáruházunkban könnyedén megtalálod a megfelelő terméket, legyen szó kültéri, beltéri, vizes körülményeknek ellenálló vagy padlófűtéshez ideális fugázó anyagról.

Az oldal tetejére