Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Élvédő és szerszám

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...
Rendezés:

Gyorsaság és pontosság: Profi Eszközök

Nálunk megtalálhatsz mindent, ami a burkoláshoz, felületképzéshez és egyéb építőipari munkákhoz szükséges lehet: tüskés hengerek, fugázó szerszámok, kinyomópisztolyok, spaklik, kőműveskanalak, glettelő eszközök, gumikalapácsok, kinyomópisztolyok, simítók, filcek és lapszintezők – vagyis szinte minden, amire a munkád során szükséged lehet. 

Különleges és Egyedi Megoldásokat is Kínálunk.

A Fém vagy gyémánt vágókorong lehetővé teszik a precíz és gyors munkavégzést. A betoncsiszolók és betonvágó korong különösen a nehezebb anyagokkal való munkához ideális. A Mini gyémánt vágókorong és a vágótárcsa tökéletes választás kisebb méretű és pontos vágásokhoz.

Dekorációs Élvédők, Sarokvédők és Fugaprofilok

Kínálatunkban különböző típusú és anyagú élvédőket és fugaprofilokat is találsz: alumínium, rozsdamentes acél, műanyag vagy sárgaréz, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. Ezek az eszközök tökéletesek arra, hogy megvédjék a tárgyak éleit a sérülésektől, valamint az éles vagy érdes élek okozta sérülésektől. Válaszd a dekorációs élvédőket és sarokvédőket, hogy esztétikai szempontból is kiemeld a burkolatok és lépcsők szépségét.

A borsodfestek.hu-nál célunk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen. Válaszd a professzionális kéziszerszámokat és burkolószerszámokat webáruházunkból, és élvezd a kényelmes, gyors vásárlást és szállítást! Ne várj tovább, szerezd meg a kiváló minőségű élvédőket és szerszámokat!

Az oldal tetejére