Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Vastaglazúr

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Vastaglazúr festék fára -  A fafelületek színes pajzsa

A vastaglazúr egy pigmentált, többnyire selyemfényű bevonat, amely kettős funkciót tölt be: A fafelületek esztétikai értékét növeli és tartós védelmet biztosít a különféle környezeti hatások ellen. Ez a lazúrváltozat a fafelületeken vastagabb bevonatot képez, mint a hagyományos vékonylazúrok. A kategória termékei használatával a fafelületek időjárásálló és tartós védelmet kapnak a kopás, valamint a nap UV-sugárzása ellen. Emellett vízlepergető és vízálló réteget alakít ki, amely megvédi a fát a nedvesség behatolásától.

Rendezés:

A Vastaglazúr Védelme

A vastaglazúr ideális megoldást kínál minden mérettartó fafelület védelmére. Ezek a termékek egy vastagabb, mégis áttetsző selyemfényű réteget képeznek. Nemcsak védi a fát a nedvességtől, a festés előtt a megfelelő alapozó használata esetén a gombák, rovarok és UV-sugárzás ellen is védelmet biztosít. A vastaglazúrok használata során az első réteg beszívódik a fába, a második réteg pedig egy selyemfényű bevonatot képez, amely kiemeli a fa természetes erezetét.

A Bevonat Előnye és Hátránya

A vastaglazúrok hátránya a vékonylazúrokkal szemben az, hogy a bevonat csak akkor nyújthat teljes körű védelmet, ha a filmréteg sértetlen és folytonos marad. A két lazúr közötti fő különbség a filmképzés mértékében rejlik. A vastagabb lazúrbevonat nagyobb eséllyel repedhet meg a méretváltozás miatt. Minden kisebb hiba vagy sérülések esetén a bevonat leválhat, felújítása pedig csak a megkopott réteg csiszolását követően lehetséges.

Mi Alapján Válasszak

A Borsodfesték kínálatában található Lazurán, Sadolin és Remmers vastaglazúrok különösen mérettartó fafelületek festésére javasoltak, mint például ajtók, ablakok, egyéb fa szerkezetek, kül és beltéren egyaránt. A termékek könnyen felhordhatóak a fafelületre, a legjobb eredmény érdekében a megfelelő alapozást követően javasolt legalább két rétegben felvinni ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szórópisztollyal.

Főbb Jellemzők:

  • A vastaglazúr védelmet nyújt a fának a külső elemekkel szemben, miközben tükörsima felületet biztosít.

  • Egyfajta testes lakk szerű filmréteget képez a fán, amely hosszantartó védelmet nyújt.

  • A tartósság érdekében fontos, hogy a fa teljes felületét kezeld, beleértve a sarkokat és illesztéseket.

  • Fontos megjegyezni, hogy a vastaglazúr kevésbé engedi láttatni a fa természetes erezetét, amely az esztétikai preferenciádtól függően lehet előny vagy hátrány.

Lazúr színválaszték

Webáruházunkban a vastaglazúrok széles színpalettájából válogathatsz, így biztos lehetsz benne, hogy rátalálsz arra a lazúr színre, amely a leginkább illeszkedik a elképzeléseidhez. A klasszikus árnyalatok, mint a barna, a dió és a tölgy, mindig népszerűek és bármilyen stílusú otthonba illeszkednek. A modern lazúr színek, mint a szürke, az antracit, a fekete és a fehér, egyre népszerűbbek, és modern stílust kölcsönöznek a térnek.

Webáruházunk kínálatában nem fogsz csalódni! Biztosítsd a fafelületeinek a legmagasabb szintű védelmet és ápolást a minőségi termékeivel. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen a legmegfelelőbb vastaglazúr kiválasztásában.

Az oldal tetejére