Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Blog

Blog szűrő

Közvetlenül a rozsdára: Hammerite fémfestékek
Közvetlenül a rozsdára: Hammerite fémfestékek
2024. 06. 04. 23:01:42

Tudd meg, miért választják a Hammerite festékeket a szakemberek és barkácsolók egyaránt, ha minimális erőfeszítéssel, de maximális tartóssággal szeretnék megvédeni fémfelületeiket. A Hammerite festékkel a rozsdás felületek festése gyerekjátékká válik, és a végeredmény nem csak tartós, de látványos is lesz. Válassz a széles színskálából, és alkosd meg otthonod tökéletes kiegészítőit!

Frissítsd fel a kerítésed a nyárra!
Frissítsd fel a kerítésed a nyárra!
2024. 05. 01. 22:24:10

A nyár beköszöntével ideje előkészíteni a házunkat, nyaralónkat a szezonra. Az első dolog, ami a vendégek figyelmét megragadja, az a kerítés, ezért fontos, hogy jó benyomást keltsen. Ezzel a blogbejegyzéssel egy útmutatót szeretnénk adni a kerítés felújításához, legyen szó fa vagy fém kerítésről. Bemutatjuk a legjobb tippeket és trükköket a kerítésfesték használatával kapcsolatban, hogy a kerítésed hosszú éveken át megőrizze szépségét és épségét.

Krétafesték, mi is a "chalk paint"
Krétafesték, mi is a "chalk paint"
2024. 03. 12. 22:47:21

Szeretsz festeni, de nem rajongsz az előkészületekért? Akkor a krétafesték neked való! Ez a sokoldalú termék bármilyen felületen megállja a helyét, legyen szó bármilyen tárgyról, ráadásul a legtöbb esetben a csiszolás is és alapozás is elhagyható. Vízbázisú, környezetbarát, matt vagy selyemfényű felületet biztosít, így régi bútoraid gyorsan és egyszerűen újíthatod fel. Könnyen használható és vissza csiszolható, így a régi, koptatott hatás pár óra alatt megvalósítható.

Parketta felületkezelés: Olaj vagy lakk? A tökéletes választás titka
Parketta felületkezelés: Olaj vagy lakk? A tökéletes választás titka
2024. 03. 01. 00:00:00

A parketta időtálló és elegáns burkolat, amely otthonod hangulatát is meghatározza. Ha helyenként sérült vagy megkopott már szeretnéd felújítani, jó helyen jársz! A megfelelő felületkezelés kulcsfontosságú a parketták védelme és esztétikai megjelenése szempontjából. De vajon olajat, ápoló viaszt vagy lakkot válasszunk?

Faápolás, lazúrozás és faolajok: Tavaszi felújítás okosan
Faápolás, lazúrozás és faolajok: Tavaszi felújítás okosan
2024. 02. 16. 00:36:15

A tavaszi közeledtével valószínű a kerted és a teraszod fa felületei is igényelnek egy kis felújítást. A kerti bútor színe megfakult, a teraszburkolat beszürkült, a pergolád pedig az időjárás viszontagságai megviselték. Külső fafelületeink megóvásához szükségünk van valamilyen favédő szerre és faápoló anyagra, de felmerül a kérdés: melyik a megfelelőbb kültéri fafelületek védelmére: a lazúr vagy az faolaj? Ez a cikk pontosan ezt a kérdést igyekszik tisztázni.

Vékonylazúr: A fafelületek tökéletes védelme és esztétikája
Vékonylazúr: A fafelületek tökéletes védelme és esztétikája
2024. 02. 09. 23:41:13

A fa gyönyörű és természetes anyag, amely melegséget és eleganciát kölcsönöz otthonunknak. Azonban a külső térben lévő fafelületek ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, amelyek fakulást, kopást és sérüléseket okozhatnak. A lazúrozás egy hatékony és esztétikus megoldás a fafelületek védelmére és megújítására.Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a lazúrozás technikáját, és kiemeljük a Lazurán, Remmers és Sadolin termékek előnyeit.

Korrózióvédelem a festékek és bevonatok segítségével
Korrózióvédelem a festékek és bevonatok segítségével
2024. 02. 04. 23:32:01

A korrózió a fémfelületek természetes ellensége, hosszú idő alatt lassan, de biztosan károsítva azok szerkezeti szilárdságát. Amikor a korrózió elleni védelemről beszélünk, az egyik legmegbízhatóbb megoldás a festékek és bevonatok használata - ez egy egyszerű, ugyanakkor rendkívül hatékony módszer a védelemre.

Szeretnék néhány hasznos tanácsot adni arról, hogyan óvhatod meg fémfelületeidet a korróziótól. A megfelelő korróziógátló bevonatokkal és festékekkel hatékonyan megelőzheted a károsodást, így hosszú távon megőrizheted a szerkezetek szilárdságát és csökkentheted a karbantartási költségeket.

Mapei Mapeguard UM 35 és a Nagyméretű Lapok Kihívásai
Mapei Mapeguard UM 35 és a Nagyméretű Lapok Kihívásai
2024. 01. 18. 22:22:53

A Mapei Mapeguard UM 35 egy forradalmi termék a modern építőiparban, amely egyedülálló megoldást kínál a vízszigetelés és a feszültségmentesítés terén. Ez a különleges lemez ideális választás egyaránt a beltéri és kültéri vízszigetelési munkákhoz, legyen szó egy fürdőszoba vízszigeteléshez és feszültségmentesítéshez nagylapos burkolás esetén, vagy egy kültéri fedetlen terasz vízszigeteléséhez és feszültség leépítéséhez egy repedezett, rossz állapotú aljzat esetén.

Hogyan válassz purhabot?
Hogyan válassz purhabot?
2024. 01. 16. 01:29:03
Dagadjon vagy ragadjon? A purhab egy rendkívül sokoldalú építőanyag, amely széles körben használható az építőiparban és a háztartásokban egyaránt. A helyes purhab kiválasztása kulcsfontosságú lehet a felújítás sikerességéhez. Hogy a választás során milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, az alábbi bejegyzésünkben olvashatod.
A penész elleni festék megelőzi a penészfoltok kialakulását
A penész elleni festék megelőzi a penészfoltok kialakulását
2020. 08. 12. 11:32:00

A penészgátló falfestékek használatával a gombatelepeket messzire száműzheted az életteredből. Ám ahhoz, hogy a festés maradéktalanul sikeres legyen, jó, ha alaposan utánajársz a penészedés okának. 

Az oldal tetejére