Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Homlokzat vakolat

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...
Rendezés:

Baumit SpeedTop 250 ML

8 napon belüli szállítás
6.290 Ft

Baumit SpeedTop Star - 400 ML

8 napon belüli szállítás
8.390 Ft

Homlokzati Vékonyvakolatok

Az épületek külső falainak védelme és esztétikai megjelenése érdekében a homlokzati vékonyvakolatok elengedhetetlenek. Ebben a kategóriában széles választékot találsz, ami megoldást kínál minden igényre, legyen szó új építésű házakról, felújításokról vagy korszerűsítésekről. 

Rendkívül tartóssá, ellenállóvá teszik a falakat, különösen az időjárási és környezeti hatásokkal szemben, de a mechanikai erőkkel, a penészesedéssel, illetve az algásodással szemben is sokkal nagyobb ellenálló 

Főbb Jellemzők:

  • Tartósság: A vékonyvakolatok időjárásállósága hosszú élettartamot biztosít az épületeknek, ellenállóvá teszik a falakat az időjárási és környezeti hatásokkal szemben.
  • Szín- és Textúraválaszték: A különböző színek és textúrák lehetővé teszik, hogy az épület harmóniában legyen a környezetével, és kifejezze a te egyedi stílusodat.
  • Energetikai Hatékonyság: A vékonyvakolatokkal a hőszigetelő rendszerek részeként, energiatakarékos otthont akakíthatunk ki.
  • Könnyű Alkalmazhatóság: A termékek könnyen felhordhatók és alkalmazhatók a legkülönbözőbb felületeken.

Az építkezés és felújítás során fontos a minőség, az érték és a megjelenés. A homlokzati vékonyvakolatok kategóriában mindezeket megtalálod. Nézz szét a termékkínálatunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a tökéletes fehér festék kiválasztásában, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Az oldal tetejére