Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Fára

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Faápolás és fa festés profi módon: Minden, amire szükséged van egy helyen!

A fafelületek védelme különösen fontos a mindennapokban: erre valók a fafestékek is. Lehet az beltéri fa bútor vagy kültéri fa kerítés, pergola vagy stablon, a megfelelő festékek, alapozók, lazúrok és impregnálók használata elengedhetetlen a hosszú távú magas minőség megérzése érdekében. Szerencsére ma már számtalan termék, készítmény közül lehet választani, amelyek a megjelenést is képesek felfrissíteni. Ajánlott a minőségi gyártók termékeit használni, mivel sokkal jobb védelmet biztosítanak, mint az átlagos változatok.

Nézd végig a fafestékek kínálatot, és válaszd ki most a megfelelőt! Ismerd meg a teljes felhozatalt!

Rendezés:

Minden, amire a tökéletes fafelülethez szükség van

A fa egy elegáns és egyben időtlen anyag, amit számtalan szerkezethez használnak. Bútorok, korlátok, kerítések, burkolatok, készülnek belőle. Fontos arra is felkészülni, hogy sokkal több gondoskodást igényel, mint a többi anyag. Szerencsére ez ma már egyszerűen megoldhatjuk a különböző termékek segítségével.

A webáruház fafestékek kínálatában minden elérhető, amire csak szükségünk lehet a művelethez. A minőségi vékonylazúrok mellett megtalálhatóak a favédő szerek, faolajok, faápoló festékek, vastaglazúrok, zománcfestékek, alapozók, impregnálók, krétafestékek, táblafestékek, javítók, tapaszok, tömítő anyagok, lakkok, parkettalakkok, csónaklakkok, fedőfestékek is.

Oda kell figyelni, hogy pontosan milyen fán szeretnénk alkalmazni az adott terméket, és milyen veszélyek ellen akarjuk megvédeni azt. Nagy különbségek vannak az egyes festékek között, ezért érdemes előzetesen tájékozódni arról, hogy melyiket mire lehet és ajánlott használni. Ha pedig megvan a keresett kategória, akkor nézelődjünk a minőségi gyártók termékei között. A legnépszerűbb márkák közé tartozik a Lazurán, a Trinát, a Remmers, a Sadolin és a Xyladecor is.

Ha ezek közül választunk egyet, akkor garantáltan nem fogunk csalódni és a fafelület is régi fényében fog ragyogni, ráadásul a külső tényezőknek is magas szinten ellen fog állni.

Mit lehet használni fára? A fafestékek széles kínálata

Kezdjük a sort a favédő szerekkel, faolajokkal és faápoló festékekkel. Az egyik legnépszerűbb választás ezek közül a Remmers Pflege-Öl, ami tökéletes választás kerti bútorra és teraszra. Víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, időjárásálló és nedvességszabályzó hatása is van. A vékonylazúr és a vastaglazúr is népszerű választásnak számít, ha tartós védelmet keresünk a kopással és a nap UV-sugárzása ellen. A Lazurán mellett a Sadolin is minőségi termékeket kínál. 

A fedőlazúrok  -vagy más néven fedő festékek- vízbázisú, fedő hatású festékek, amelyek széles színskálában érhetőek el, mint például a Remmers Deckfarbe és a Trinát Aqua Unitop.

Zománcfestékek használata esetén a tökéletes végeredmény érdekében gyakran kell használni alapozót is. Ehhez a legjobb választás a Trinát Univerzális alapozó, amit kültéren és beltéren egyaránt lehet alkalmazni. Az alapozást követően ha igazán tartós végeredményt akarunk elérni, akkor nem maradhat ki a zománcfesték sem. Ez nem csak szimplán színt visz a fa felületre, hanem hosszan tartó védelmet is biztosít. Ellenáll a nedvességnek, az UV-sugárzásnak, de még a gombásodásnak is.

Az igazán látványos felület létrehozásához ajánlott lakkot használni, amiből elérhető csónaklakk és parkettalakk változat is. A különböző hibák javításához ajánlott javító, tapasz vagy tömítő anyagot alkalmazni. Ha antik hatású látványt akarunk elérni, akkor a krétafesték lesz az ideális, mint például a Bondex Garden Color vagy a Trinát Aqua Skolatex táblafesték.

Minden igényhez megtalálhatjuk az ideálisat

A fafestékek széles kínálatának köszönhetően minden körülményre beszerezhetjük a megfelelő terméket. Beltéren és kültéren is lehet őket alkalmazni. Tekintsd meg fafestékek kínálatunkat most!

Az oldal tetejére