Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

5.490 Ft
Menny.:db

Trikolor Standolit Olajfesték 0,75 L Barna 500 -Trilak

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
5.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000AAO
Egységár: 7.319,99 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281077983
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Selyemfényű, megfelelően terülő, száradó olaj tartalmú zománcfesték. Aromás szénhidrogéneket, ólomvegyületeket nem tartalmaz.
  • Kül és beltéri fa és fémfelületek bevonására alkalmas
  • Ólmot nem tartalmaz, környezetkímélő     
  • Gyorsan szárad 

Leírás és Paraméterek

Selyemfényű, oldószeres olajfesték fa- és acélfelületekre

Elérhető kiszerelés Fehér és gyárilag színezett változatban 0,75 l és 2,5 l

Alkalmazási terület MEGFELELŐEN ELŐKÉSZÍTETT KÜL- ÉS BELTÉRI FA- ÉS ACÉLFELÜLETEK BEVONATAKÉNT ALKALMAZHATÓ

Színek száma / színezhetőség 9 GYÁRILAG LEKEVERT SZÍNBEN KAPHATÓ. A SZÍNÁRNYALATOK EGYMÁSSAL KEVERHETŐK


Külső megjelenés 
SELYEMFÉNYŰ FEHÉR VAGY SZÍNES EGYENLETES, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ 

Anyagszükséglet / kiadósság 13,3 m²/L


Felhordás módja ECSETTEL, LAKKHENGERREL VAGY SZÓRÁSSAL. SZÓRÁSHOZ A SZÓRÁSI PARAMÉTEREKET AZ ADOTT GÉPTÍPUSHOZ KELL BEÁLLÍTANI.

Rétegszám 1-2 réteg

Száradási idő 24 óra

Hígíthatóság A TERMÉKET A FELDOLGOZÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJÜK FEL. A STANDOLIT RAPID OLAJFESTÉK FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG ECSETTEL TÖRTÉNŐ FELHORDÁSHOZ MAX. 4 %, PRÉSLEVEGŐS SZÓRÁSHOZ MAX. 10% LAZURÁN LENOLAJKENCÉVEL HÍGÍTSUK. A SZERSZÁMOK TISZTÍTÁSÁRA ÉS AZ ELCSEPPENÉSEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA AZOK MEGSZÁRADÁSA ELŐTT SZINTETIKUS HÍGÍTÓ VAGY LAKKBENZIN ALKALMAS.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 0,75 liter és 2,5 liter
Felhordás ecsettel, lakhengerrel vagy szórással. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.
Anyagszükséglet 13 m²/liter
Rétegszám 1-2
Száradási idő 24 óra

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő faanyag max. 5% nedvességtartalmú lehet

Új fafelületek előkészítése:

A festendő fafelületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. Külső térben alkalmazandó felületeknél Lazurán Univerzális faanyagvédőszerrel kell kezelni megelőző védelem céljából. A faanyagvédő száradása után a felületet önmagával vagy Trinát univerzális alapozóval kell alapozni.

Új vas és acélfelületek előkészítése:

Az esetleges rozsdát mechanikai eljárással (csiszolás, raskettázás vagy szemcseszórás) el kell távolítani, majd zsírtalanítani. Zsírtalanításra használjunk zsíroldó szert tartalmazó vizet, és ne használjunk oldószerrel átitatott rongyot, mert ez utóbbival a zsíros szennyeződések a felületen maradhatnak. A zsírtalanítás és a rozsda eltávolítása után a felületet mihamarabb, lehetőleg 2 órán belül, fessük át Trinát korróziógátló alapozóval, majd ennek száradását követően közbenső rétegként hordjunk fel a Standolit rapid olajfestéket vagy a Trinát univerzális alapozót.

Javasolt rétegfelépítés:

Kültéren és ipari környezetben. Korróziógátló alapozás 1 réteg Trinát korróziógátló alapozó min. 40 μm száraz rétegvastagságban Közbenső és befejező festés 1-2 réteg Standolit rapid olajfesték. Beltérben, csiszolt felületre közvetlenül felhordható 2-3 rétegben.

Régi, már festett felületek előkészítése:

Korábban zománcfestékkel festett fa felületet alaposan csiszoljuk meg, portalanítás után javítsuk ki a bevonat hibáit Trinát mestertapasszal. A tapaszolás után ismételt csiszolás és portalanítás szükséges. Vas- és acélfelületek esetében vizsgáljuk meg a régi bevonat tapadását, és az alározsdásodott, rosszul tapadó bevonatrészeket távolítsuk eL mechanikai úton. Ha a felület több, mint 20% korrodált, a teljes bevonatrendszert célszerű újra felhordani az új bevonatoknak megfelelő módon. Ennél kisebb mértékű hiba esetén a hibás részekről távolítsuk el a nem tapadó bevonatot, a hibahelyeket rozsdátlanítsuk, vonjuk át Trinát korróziógátló alapozóval.

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

A terméket +5℃ és + 30 ℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére