Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Hígító, rozsdamaró, egyéb

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Hígítók, rozsdamarók és festéklemarók: Segédanyagok amikre szükséged lehet!

Mivel hígítsd a festéket, hogyan távolítsd el a rozsdát? A legerősebb festéklemaróra van szükséged? A hígítók és segédanyagok között megtalálod a festékhez használható hígítót, a rozsda eltávolításához szükséges rozsdamarót vagy a leghatékonyabb festéklemarók vagy kromofágot.

Rendezés:

A festés sikerének kulcsa a gondos előkészület. A festékek hígítása, a rozsda eltávolítása és a felületek tisztítása elengedhetetlen a tökéletes végeredmény eléréséhez.

Rozsdamaróink hatékonyan eltávolítják a rozsdát, a festéklemaróval és kromofággal könnyedén eltávolíthatod a régi festékrétegeket a régi felületekről. A hígító, rozsdamaró és festéklemarók használata során mindig tartsd be a biztonsági előírásokat. A termékek címkéjén található használati utasítást figyelmesen olvasd el és használatuk közben viselj védőfelszerelést!

Az oldal tetejére