Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

6.590 Ft
Menny.:db

COROR Rapid Festéklemaró Anti-smirgli 0,6 L -FestékBázis

Válassz kiszerelést!information_mark
0,6 liter
6.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0003JE
Egységár: 10.983,34 Ft/L
Gyártó: Festék Bázis
Vonalkód: 5999558562168
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Új és régi, esetleg sérült festékbevonatok eltávolítására szolgál fém, fa és ásványi felületekről. Megmarja a szintetikus, olaj, víz-alapú, nitrocellulóz, epoxi, poliuretán, porszórt, 1K és 2 komponensű festékeket kül és beltérben.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás:


 
 

A COROR Festéklemaró Gél műszaki megoldása megfelel a korunk egyre szigorodó műszaki követelményeinek. Markáns festékmaró képessége mellett mégis környezettudatos alkalmazás esetén környezetre nem veszélyes termék. Új és régi, esetleg sérült festékbevonatok eltávolítására szolgál fém, fa és ásványi felületekről. Megmarja a szintetikus, olaj, víz-alapú, nitrocellulóz, epoxi, poliuretán, porszórt, 1K és 2 komponensű festékeket kül és beltérben.

Kiadósság 10 m2/liter (az eltávolítandó festék fajtája és rétegszámai nagyban befolyásolhatják)
Hatóidő 2 perc–2 óra (az eltávolítandó anyagtól függően, a levegő és a felület magas
hőmérséklete felgyorsítja)
Felhasznáható 5–25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban 36 hónap

Felhasználás módja

Felület előkészítés:

A kezelendő felületről távolítsuk el a pergő szennyeződéseket. A munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése. Felhasználás: A kezelést csak +5 °C felett végezzük. A felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Alaposan keverjük fel a terméket, majd ecsettel hordjuk fel húsosan géles COROR Festékmarót a kezelendő felületre. 2 perc–2 óra (festék fajtától függően) időtartam elteltével távolítsuk el a fellazult réteget ronggyal vagy kaparó szerszámmal. Az eltávolítandó festék kötőanyag minőségétől függően egyszerre is elérheti a kívánt célt, de lehet, hogy a műveltet rétegenként kell megismételni. Az eltávolítás végeztével, szappanos vízzel, vagy hígítóval tisztítsa meg a felületet és száradás után megkezdheti a felület kezelését. Ne használja olyan felületeken, amik közvetlen emberi, állati élelmiszerrel érintkeznek, illetve gyermekbútorokon és játékokon. A festékmarót hígítani nem szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére