Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Vékonylazúr

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...
Rendezés:

Vékonylazúrok

A vékonylazúr és vastag lazúr közötti elsődleges különbség, hogy különböző szerkezetű faanyagokra használjuk őket. Ha nem mérettartó fafelületeken dolgozol, mint például lambéria, kerítés, kocsibeálló, zsalugáterek, kerti bútorok, teraszok vagy gerendák, a vékonylazúrok lehetnek a legjobb választás számodra, különösen kültéri felhasználás esetén.

Főbb Jellemzők:

  • A vékonylazúrok rugalmassága lehetővé teszi, hogy együtt mozogjanak a fával, megőrizve annak integritását.
  • Mélyen beszívódva a fába, nem képeznek filmréteget.
  • A vékonylazúrok kiemelik a fa természetes textúráját és erezetét, növelve annak esztétikai vonzerejét.
  • Mindig több rétegben vidd fel, lehetőleg egészen telítettségig, és hagyd, hogy minél több száradási idő legyen a rétegek között.
  • Hosszantartó Védelem: Szerkezetileg biztosítanak hosszantartó védelmet a külső hatásokkal szemben, így ideálisak a kültéri felhasználásra.

A vékonylazúrok ideálisak a nem mérettartó fafelületekhez, és hosszantartó védelmet nyújtanak, miközben kiemelik a fa természetes szépségét. Fedezd fel választékunkat, és találd meg a tökéletes vékonylazúrt a projektedhez!

Az oldal tetejére