Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Javító, tapasz, tömítő anyag

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

A tökéletes felület titka: Fahibák javítása mesterfokon

A fafelületeken keletkezett hibák és sérülések kijavítására a javítótapasz és tömítőanyag kiváló megoldást kínál. Akár kisebb sérülésekről, akár mélyebb lyukakról van szó, a javítótapaszok és a különböző tömítőanyagok segítségével tökéletesen helyreállíthatod a fafelületek eredeti szépségét.

Rendezés:

A javítótapaszaink és folyékony fa termékeink használatával a fa felületeid újra tökéletesen mutatnak. Ideálisak bútorok, padlóburkolatok, ablakkeretek, ajtók és más fa alapú elemek karcolásainak, horpadásainak, repedéseinek és lyukainak helyreállítására. Könnyű alkalmazásuk és gyors száradási idejük révén hosszan tartó eredményt garantálnak.

A festők és barkácsolók körében az egyik legismertebb javítótapaszunk a Trinát Mestertapasz, amely a fa és fém felületek egyenetlenségeit is ki lehet javítani. Könnyen felhasználható, jól felhordható és csiszolható termék. Beltérre és kültérre egyaránt használható, viszont fehérre száradó színe miatt lazúrok használata esetén a különböző színben megvásárolható folyékony fákat ajánljuk!

Újítsd fel a fából készült bútorokat és tárgyakat! Segítenek fajavító anyagaink! Bármilyen kérdésed van, segítünk megválaszolni!

Az oldal tetejére