Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Burkolás

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Burkolás és Csempézés: minőséget és megbízhatóságot kínálunk

Ismerd meg a burkolás és csempézéshez szükséges széles termékválasztékunkat, ahol kiváló minőségű csemperagasztókfugázók és szilikonok, valamint a burkoláshoz elengedhetetlen, vízszigetelő anyagok és szerszámok közül vásárolhatsz. Kínálatunkban minden terméket megtalálsz a professzionális burkoláshoz a Mapei, Baumit és Soudal kínálatából, tökéletesen illeszkedve minden projektbe.– minőséget és megbízhatóságot kínálunk.

Rendezés:

Baumit FlexTop Speed 25 KG

8 napon belüli szállítás
17.790 Ft

Baumit FlexTop+Fibre 25 KG

8 napon belüli szállítás
12.690 Ft

Baumit FlexFlow C2TE 25 KG

8 napon belüli szállítás
10.990 Ft

A Borsodfesték webáruházban megtalálható csemperagasztók és alapozók széles választéka garantálja, hogy minden burkolási projekt a legjobb kezdetektől induljon. A MapeiBaumit és Soudal termékei egyet jelent a megbízhatósággal és tartóssággal. Egy egyszerű csempe lerakásától kezdve, a kültéri teraszok, medencék burkolásának speciális kihívásain át, egészen a mozaik vagy "nagylapos" óriás csempék lerakásának precíz feladataiig, minden szükséges termék megtalálható kínálatunkban. Az alapozástól és vízszigeteléstől a fugázásik és szilikonozásig minden feladatot magas színvonalon valósíthatsz meg termékeinkkel.

A Burkolás Alapjaitól a Tökéletes Végeredményig 

A burkolás és csempézés alapjaihoz szükséges tapadóhíd, vízszigetelés, feszültségmentesítő lemezektől kezdve az aljzatkiegyenlítők, betonjavító anyagok és flexibilis csemperagasztókon át egészen a maradvány fuga vagy szilikon csempéről való eltávolításáig, kínálatunkban megtalálod a tökéletes megoldást minden munkafolyamathoz.

Kiemelt Márkáink: Mapei, Baumit, Soudal

A Mapei, Baumit és Soudal termékei a minőség és megbízhatóság zálogai. A megbízhatóság mellett folyamatosan a legújabb innovációkat és megoldásokat kínálják. Ezek a márkák biztosítják, hogy a burkolási munkák hosszú távon is megbízhatóak maradnak.

Népszerű Termékek

Kiemelkedő termékeink közé tartoznak a flexibilis fugázóanyagok és színes vagy áttetsző szilikonok a tökéletes befejezéshez, a flexibilis csemperagasztók és burkolat alá fektethető vízszigetelő lemezek a kritikus felületekhez, valamint a burkoló szerszámok, mint például a profi gyémánt vágótárcsák a precíz vágásokhoz. Ezekkel a termékekkel minden burkolási projekt sikeres lehet.

Legyen szó otthoni felújításról vagy nagyobb építkezésről, webáruházunkban minden burkoláshoz szükséges terméket megtalálsz. Böngéssz kínálatunkban, és válassz a magas minőségi burkolási anyagok és szerszámok közül! 

Az oldal tetejére