Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

GY.I.K Fizetés és számlázás©

Milyen fizetési módok közül válaszhatok?

 Simplepay bankkártyás fizetéssel, utánvétel vagy banki átutalással.

 

Simplepay

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. A szolgáltatást igénybe vevő vásárlóink online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Melyek a Simplepay tranzakció részletei?

  • A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  • A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

 

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. A szolgáltatás extra költségekhez kötött, ennek értékéről a kosárban a szállítási és fizetési módok kiválasztása esetén találhatsz bővebb információt. Az utánvétes fizetési lehetőségét Bruttó 100.000,- Ft megrendelési összegig választhatod.

 

Átutalással fizetnék, hol találom a bankszámlaszámot?

Készlet ellenőrzés után proforma számlát állítunk ki az általad megadott névre, melyet e-mailben elküldünk. Ebben a levélben találod meg a bankszámla számunkat is. Az összeg beérkezését követően elindítjuk a csomagot. A szállítási határidő változhat a banki átutalás időtartamának függvényében! A megrendelés végszámlája és egyéb dokumentációk a termékekkel együtt a lezárt csomagban találhatók. Személyes átvétel választása esetén az utalás beérkezését követően a végszámla a termékekkel együtt kerül átadásra. Bankszámla számunk: 12046102-00385835-00100005

 

Külföldi bankszámláról is utalhatok?

Lehetséges nemzetközi bankszámláról is kifizetheti a rendelés értékét, viszont kérjük figyelembe hogy az összeg beérkezése több időt is igénybe vehet.

 

Mikor kapom meg a számlát a rendelésemről?

Webáruházunk a rendelésről készült számlát minden esetben a csomaghoz mellékeli. Igény szerint a számla másolatát e-mailben is továbbítjuk Az erre irányuló igényt emailben kell jelezni felénk.

 

Mivel tudok fizetni a futárnak?

A futárnak készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz átvételkor. Utóbbi esetben kérjük a megrendelés esetén a biztonság kedvéért megjegyzésben is jelezt bankkártyás fizetési igényed!

 

Nem sikerült minden kérdésedre válaszolnunk?

Örömmel segítünk! kérjük keress minket e-mailen: webaruhaz@borsodfestek.hu

 

©2023 Borsodfesték
Az oldal tetejére