Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Alapozó és fedőfesték egyben

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Egy munkafolyamat, tökéletes eredmény: Alapozó és fedőfesték egyben!

Az alapozót és fedőfestéket tartalmazó zománcfestékek 2 az 1-ben megoldást nyújtó termék, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg a fafelületek festése során. A gyakran kerítésfesték néven forgalmazott termékek alapozást és fedőfestést is biztosítanak egyetlen munkafolyamatban, így nem szükséges külön alapozó festéket vásárolnod. A legtöbb 2in1 zománc és kerítésfesték korróziógátló pigmentet is tartalmaz, így alkalmas enyhén korrodált felületek újrafestésére is.

Rendezés:

A kerítésfestékek használata megkönnyíti a felújítást

Az alapozó és fedőfesték, (más néven 2in1 zománcok vagy kerítésfestékek) használata számos előnyöket kínál a fafelületek kezelése során. Ezzel a kettő az egyben megoldással egyetlen lépésben alkalmazható az alapozás és fedő festés. A festési folyamat egyszerűsége révén a munka könnyedén és gyorsan kivitelezhető, így nemcsak időt spórolsz, de az időjárásállóság és a látványos megjelenést is garantált. A legtöbb 2in1 festék korróziógátló pigmenteket is tartalmaz, az alapozó védelmet nyújt a fa és fém felületek számára a nedvesség, a rozsdásodás és a környezeti ártalmak ellen. A fedőfesték tartós és a legtöbb esetben egy selyemfényű bevonatot képez.

Az oldal tetejére