Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Kültéri falfesték

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Kültéri falfestékek: tartós, időjárásálló megoldások otthonod számára. A homlokzatfestékek, valamint a lábazat és betonfestékek nem csupán színt és stílust adnak otthonodnak, hanem hosszú távú védelmet is biztosítanak az időjárás viszontagságai ellen.

Rendezés:

A Kültéri Falfestékek Tartóssága és Minősége

Színesítsd a külvilágot kültéri falfestékeinkkel! Akár a házad homlokzatát szeretnéd felújítani, vagy csak egy kis színváltásra vágysz, nálunk minden terméket megtalálsz. A kültéri falfestékek kiválasztásakor a tartósság és a minőség kulcsfontosságú. Az általunk kínált festékek és vakolatok, mint a Dryvit Siloxan Vakolat, a Dryvit Szilikonos Homlokzatfelújító Falfesték, a Modakril kültéri festék, mind kiváló védelmet nyújtanak az UV sugárzás, nedvesség és szennyeződések ellen. Ezekkel a homlokzat festékekkel nem csak szép, de tartós védelmet is biztosítasz otthonodnak. Nedves és salétromos falak esetén gondolj a festék lég és páraáteresztő képességéről is! A szilikon és szilikát alapú festékeknek köszönhetően a falak "lélegeznek", miközben védenek az időjárás viszontagságaitól. Gondoskodj a falak lég és páraáteresztő képességéről és válassz széles színválasztékunkból! Áruházunk tanácsadói örömmel segítenek a legjobb döntés meghozatalában, legyen szó homlokzati szigetelésről, lábazat festéséről vagy speciális igényekről, mint a salétromos vagy vizesedő falak kezeléséről. 

Kültéri Színválaszték

Kültéri színválasztékunk lehetővé teszi, hogy minden  vásárlónk megtalálja a számára ideális árnyalatot, legyen szó a pasztell, tört fehér árnyalatoktól a modern antracit (7016) színekig. 

Felület Előkészítése

A kültéri falfestékek alkalmazása előtt fontos a felület megfelelő előkészítése. Gondoskodjon a felület tisztításáról és szükség esetén alapozásáról. A megfelelő eszközök kiválasztása is fontos, hogy a festék egyenletesen terüljön el a felületen.

Tartósság És Védelem

A kültéri falfestékek vízálló és időjárás álló tulajdonsága nemcsak a falak védelmét garantálják, hanem hozzájárulnak az otthon esztétikai megjelenéséhez is. A szilikát és szilikon alapú festékek lég és páraáteresztő tulajdonsága miatt kiválóan alkalmazhatóak salétromos vagy vizesedő falak festése esetén is.

 

Ne várj tovább! Fedezd fel a minőségi kültéri falfestékeinket, amik nem csak gyönyörűek, de tartós védelmet is nyújtanak a házadnak. Válaszd ki a neked tetsző színt és minőséget, és élvezd az új, friss külsőt, ami évekig megőrzi ragyogását. Vásárolj most, és tedd otthonodat még ellenállóbbá minden időjárási körülmény között!

 

Az oldal tetejére