Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Miért vagy jó helyen nálunk?

MIÉRT VAGY JÓ HELYEN NÁLUNK?

Azért, mert úgy láttuk, hogy az emberek többsége az online kínálatot böngészve, és a temérdek választási lehetőséget látva nagyon nehéz helyzetbe kerül. Ráadásul a szakember hiány miatt egyre többen kényszerülnek rá, hogy maguk újítsák fel a lakást.

Olyan átfogó kínálat összeállítása volt a célunk, amelyben minden vásárlónk könnyen megtalálja a felújításhoz vagy festéshez termékeket.

A Borsodfesték Kft. több évtizede a miskolci festék és felújítási piac egyik vezető vállalata. Cégünk nyújtja a megbízható anyagi és szakmai hátteret küldetésünkhöz. 

Hitünk szerint nem akkor vagyunk a legjobbak, ha eléd borítunk egy vagon terméket, hanem akkor, ha segítünk kiválasztani azt, ami a legjobb megoldásként szolgál a felújításod során.

Mindezt úgy akarjuk elérni, hogy:

  1. Fordítva gondolkodunk, mint mások. Nem profitot akarunk termelni úgy, hogy közben elégedett ügyfeleink vannak, hanem elégedett ügyfeleket szeretnénk, mert tudjuk, hogy ez a legjobb üzleti befektetés, aminek az eredménye a profit lesz.
  2. Olyan termék kínálatot állítottunk össze, ami átlátható. Megtalálható benne az olcsó de megfelelő, a kiváló ár-érték arányú, és a legmagasabb minőségű megoldás is.
  3. Az egész felújítási folyamat során támogatunk téged. Számos csatornán elérsz minket ha segítségre szorulsz a vásárlással vagy a felhasználással kapcsolatban. Telefon, e-mail, vagy személyes tanácsadás. Rendszeresen blogolunk is lakásfelújítás témában. 
  4. A webáruházban olyan gyártók árucikkei vannak, amiknek a forgalmazásában már komoly tapasztalatunk van, így tudjuk mit adunk a vásárlóink kezébe.
  5. Célunk, hogy a lehető legjobb árakat kínáljuk:
  6. Árukészletünkkel a megrendelőink igényeit a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk kiszolgálni, rugalmas és gyors logisztikával.
  7. Alaposan megtanuljuk a termékeink felhasználását, hogy olyan szaktanácsot tudjunk nyújtani, ami biztosan megállja a helyét a felhasználás során, és az is megérti, aki előtte még nem csinált ilyet.
  8. Olyan felületet építettünk a webáruházban, ami egyszerűen használható, könnyen átlátható, és egy megrendelés is csak pár percet igényel.

És mit is csinálunk tulajdonképpen?

Webáruházat üzemeltetünk lakásfelújításhoz szükséges anyagok kínálatával, és segítjük az érdeklődőinket a megfelelő termék kiválasztásában.

©2023 Borsodfesték

FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK!

A vásárlástól a felhasználásig, a felújítás minden fázisában megpróbálunk segíteni! /BR Kérdezz bátran!

EGYEDI AJÁNLATOK NAGYOBB FELÚJÍTÁSOK ESETÉN!

Nagyobb megrendelés esetén lépj kapcsolatba velünk és 24 órán belül, egyedi, kedvezményes árajánlatot küldünk.

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS VAGY ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL?

Egyszerű és gyors személyes átvétel üzletünben. Kényelmesebb otthonról? Bárhol is vagy az országban, kiszállítjuk neked!
Az oldal tetejére