Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Korróziógátló alapozók és festékek

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Korróziógátló alapozók: Védd meg fémfelületeid a rozsdától és a korróziótól!

Áruházunkban széles választékban találsz korróziógátló alapozókat, amelyekkel hosszan tartó védelmet biztosíthatsz fémfelületeinek. Akár kültéri, akár beltéri használatra keres alapozót, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást!

Rendezés:

A korróziógátló alapozók elengedhetetlenek a fémfelületek hosszan tartó védelme érdekében. A rozsda és a korrózió jelentősen károsíthatja a fémszerkezeteket, idővel akár szerkezeti hibákhoz is vezethet. A megfelelő korróziógátló alapozó kiválasztásával meghosszabbíthatja a fémfelületek élettartamát, és megőrizheti azok esztétikus megjelenését. Webáruházunkban széles választékban találsz korróziógátló alapozókat  a legkülönfélébb igényeknek megfelelően. Legyen szó vizes bázisú, gyors száradású vagy 2 komponensű epoxi és poliuretán alapozóról, a fémfelület típusától függően acélról, horganyzott acélról, rézről vagy alumíniumról, minden felületre kínálunk megoldást. 1 komponensű korróziógátló alapozók közvetlenül a fémfelületekre hordhatóak fel, javítva a védőbevonat tapadását valamint megakadályozva a korróziót az alapfelületen. Az epoxi bevonatok két komponensből állnak, amelyek bekeverésekor kemény, tartós réteget képeznek, kiváló korrózióállóságot és tapadást biztosítanak, valamint ellenáll a vegyi anyagoknak és a kopásnak. A szintén két komponensű poliuretán bevonatokat gyakran a korrózió elleni védelem végső rétegként használják, UV-stabilak, színtartóak és kopásállóak, ezért kiváló fény- és időjárásállóságot biztosítanak. A Cink-alapú bevonatok galvanikus védelmet nyújtanak, ahol a cink maga is korrodál, így nyújtva védelmet a vasnak, fémfelületeknek. Gyakran használják hídépítés és tengeri alkalmazásokban. A bitumenes bevonatok vízálló réteget képeznek, és gyakran használják gépkocsik alvázainak alapozására és tartályok védelmére. A korróziógátló bevonatok és festékek megfelelő kiválasztása és alkalmazása jelentősen hosszabbíthatja meg a fémalkatrészek és szerkezetek élettartamát, csökkentve ezzel a karbantartási költségeket.

Az oldal tetejére