Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Korróziógátló alapozók és festékek

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Korróziógátló alapozók: Védd meg fémfelületeid a rozsdától és a korróziótól!

Áruházunkban széles választékban találsz korróziógátló alapozókat, amelyekkel hosszan tartó védelmet biztosíthatsz fémfelületeinek. Akár kültéri, akár beltéri használatra keres alapozót, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást!

Rendezés:

Vége a rozsdának! Védd meg fémfelületeidet a korróziógátló alapozókkal!

A korróziógátló alapozók elengedhetetlenek a fémfelületek hosszan tartó védelme érdekében. A rozsda és a korrózió jelentősen károsíthatja a fémszerkezeteket, idővel akár szerkezeti hibákhoz is vezethet. A megfelelő korróziógátló alapozó kiválasztásával meghosszabbíthatja a fémfelületek élettartamát, és megőrizheti azok esztétikus megjelenését.

Webáruházunkban széles választékban találsz korróziógátló alapozókat  a legkülönfélébb igényeknek megfelelően. Legyen szó vizes bázisú, gyors száradású vagy 2 komponensű epoxi és poliuretán alapozóról, a fémfelület típusától függően acélról, horganyzott acélról, rézről vagy alumíniumról, minden felületre kínálunk megoldást.

Korróziógátló alapozók típusai:

Az egy komponensű korróziógátló alapozók közvetlenül a fémfelületekre hordhatóak fel, javítva a védőbevonat tapadását valamint megakadályozva a korróziót az alapfelületen.

Ha fémfelületeid védelmét szeretnéd megerősíteni, a Trinát Korróziógátló Alapozó az egyik ideális választás. Ez az oldószeres alapozó kitűnő korrózióvédelemmel és tartóssággal rendelkezik, ami ellenáll a mechanikai hatásoknak és az időjárásnak. Gyorsan szárad, így hamar több réteg is felvihető, és ecsettel, hengerrel, valamint szórással is könnyen alkalmazható. Kiváló ár-érték arányának köszönhetően a Trinát Alapozó gazdaságos és hatékony megoldást nyújt a korrózió elleni védelemre.

Ha gyors és hatékony védelmet keresel fémfelületeid számára, a Dunaplaszt Primer a tökéletes választás. Ez az egykomponensű korróziógátló alapozó gyors száradásával és kiváló tapadásával kiemelkedik, akár acélon, horganyzott acélon vagy alumíniumon használod. Könnyen felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórással, így minden projektben megállja a helyét. A Dunaplaszt Primer megbízhatóan véd a rozsda és korrózió ellen és versenyképes áron kínál minőségi megoldást. Ráadásul hegeszthető, könnyen csiszolható és matt bevonatot biztosít, több színben és kiszerelésben elérhető.

Ipari korróziógátló festék: Kiemelkedő védelem extrém körülmények között is

Az epoxi korróziógátló bevonatok két komponensből állnak, amelyek bekeverésekor kemény, tartós réteget képeznek, kiváló korrózióállóságot és tapadást biztosítanak, valamint ellenállnak a vegyi anyagoknak és a kopásnak. Ha a fémfelületeidnek kiemelkedő védelmet és tapadást szeretnél biztosítani, a Katepox kétkomponensű epoxi alapozó tökéletes választás! Ez az epoxi gyanta alapú bevonat nemcsak erős védelmet nyújt a rozsda és korrózió ellen, de kiválló tapadást is biztosít bármilyen fémfelületen. A Katepox epoxi alapozó különlegessége, hogy -40°C-tól +120°C-ig bírja a hőmérsékleti ingadozásokat, és ellenálló a vegyi anyagokkal szemben is, beleértve a savakat, lúgokat és oldószereket. Könnyen alkalmazható ecsettel, hengerrel vagy szórással, és gyorsan szárad: 2-3 óra alatt már felviheted a következő réteget. A Katepox epoxi alapozó jól csiszolható, matt bevonatot képez, különösen alkalmas bel- és kültéri acélszerkezetek, gépek, berendezések, tartályok és csővezetékek korrózióvédelmére.

A szintén két komponensű poliuretán bevonatokat gyakran a korrózió elleni védelem végső rétegként használják, UV-stabilak, színtartóak és kopásállóak, ezért kiváló fény- és időjárásállóságot biztosítanak.  A Dunaplaszt Uretál 2k poliuretán alapú bevonóanyag, amely kiválóan ellenáll a víznek és a vegyi anyagoknak, ideális víztárolók és tartályok belső felületeinek védelmére is. Tixotróp tulajdonságainak köszönhetően könnyű vele dolgozni; nyugalmi állapotban sűrű, de keveréskor folyékonyabbá válik, így egyenletesen eloszlatható és vastag rétegben is felhordható anélkül, hogy megfolyna. UV ellenálló, így kültéri használatra is kiváló, és jól csiszolható, ami sima felületet eredményez. Kültéren és beltéren egyaránt használható, sokoldalú megoldást nyújtva fémfelületek védelmére.

Cink-alapú korróziógátló festékek galvanikus védelmet nyújtanak, ahol a cink maga is korrodál, így nyújtva védelmet a vasnak, fémfelületeknek. Gyakran használják hídépítés és tengeri alkalmazásokban.

bitumenes bevonatok vízálló réteget képeznek, és gyakran használják gépkocsik alvázainak alapozására és tartályok védelmére. A korróziógátló bevonatok és festékek megfelelő kiválasztása és alkalmazása jelentősen hosszabbíthatja meg a fémalkatrészek és szerkezetek élettartamát, csökkentve ezzel a karbantartási költségeket.

Az oldal tetejére