Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

4.390 Ft
Menny.:db

Trinát Korróziógátló Alapozó 0,5 L Szürke 200 -Trilak

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
4.390 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000ABU
Egységár: 8.779,99 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5995061594863
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Matt, megfelelően terülő, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó alkidgyanta kötőanyagú fémfesték. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz.

  • Oxidmentesített ( kézi vagy kézi-gépi csiszolt, St3 tisztasági fokozatú) zsírtartalanított acélfelületek korrózióvédő alapozó festésére használható

Leírás és Paraméterek

Matt, oldószeres alapozó acélfelületekre

Elérhető kiszerelés fehér, fekete, szürke, barna és vörös színben, 0,5 liter, 1 liter és 5 liter

Alkalmazási terület MEGFELELŐEN ELŐKÉSZÍTETT KÜL- ÉS BELTÉRI ACÉLFELÜLETEK KORRÓZIÓGÁTLÓ BEVONATAKÉNT ALKALMAZHATÓ.


Színek száma / színezhetőség FEHÉR ÉS 4 GYÁRILAG LEKEVERT SZÍNBEN KAPHATÓ. A SZÍNÁRNYALATOK EGYMÁSSAL KEVERHETŐK.

Külső megjelenés MATT FEHÉR VAGY SZÍNES EGYENLETES, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ.


Anyagszükséglet / kiadósság 10 m²/l

Felhordás módja ECSETTEL VAGY SZÓRÁSSAL. SZÓRÁSHOZ A SZÓRÁSI PARAMÉTEREKET AZ ADOTT GÉPTÍPUSHOZ KELL BEÁLLÍTANI.

Rétegszám 1 réteg

Száradási idő 8 óra

Hígíthatóság A TERMÉKET A FELDOLGOZÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJÜK FEL. A TRINÁT KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG ECSETTEL TÖRTÉNŐ FELHORDÁSHOZ MAX. 2 %, PRÉSLEVEGŐS SZÓRÁSHOZ MAX. 10% TRINÁT SZINTETIKUS HÍGÍTÓVAL HÍGÍTSUK. A SZERSZÁMOK TISZTÍTÁSÁRA ÉS AZ ELCSEPPENÉSEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA AZOK MEGSZÁRADÁSA ELŐTT SZINTETIKUS HÍGÍTÓ VAGY LAKKBENZIN ALKALMAS.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés fehér, fekete, szürke, barna és vörös színben, 0,5 liter, 1 liter és 5 literKiszerelés:fehér, fekete, szürke, barna és vörös színben, 0,5 liter, 1 liter és 5 liter
Felhordás ecsettel vagy szórással. A szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.
Anyagszükséglet 10 m²/liter
Rétegszám 1
Száradási idő 8 óra

Felhasználás

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített.

Új vas és acélfelületek előkészítése:

Az esetleges rozsdát mechanikai eljárással (csiszolás, raskettázás vagy szemcseszórás) el kell távolítani, majd zsírtalanítani. Zsírtalanításra használjunk zsíroldó szert tartalmazó vizet, és ne használjunk oldószerrel átitatott rongyot, mert ez utóbbival a zsíros szennyeződések a felületen maradhatnak. A zsírtalanítás és a rozsda eltávolítása után a felületet mihamarabb, lehetőleg 2 órán belüL, fessük át Trinát korróziógátló alapozóvaL, majd ennek száradását követően közbenső rétegként hordjunk fel Trinát univerzális alapozót. Mindkét termék alkalmazásánál kövessük a termékismertetőben leírtakat.

Javasolt rétegfelépítés:

Korróziógátló alapozás 1 réteg Trinát korróziógátló alapozó min. 40 μm száraz rétegvastagságban. Közbenső festés belső térben 1 réteg, külső térben 2 réteg Trinát univerzális alapozó rétegenként 40 μm száraz rétegvastagságban. Befejező réteg Trinát magasfényű vagy selyemfényű zománcfesték 1 rétegben min. 30 μm száraz rétegvastagságban.

Régi, már festett felületek előkészítése:

Vas- és acélfelületek festése előtt vizsgáljuk meg a régi bevonat tapadását, és az alározsdásodott, rosszul tapadó bevonatrészeket távolítsuk eL mechanikai úton. Ha a felület több, mit 20 % korrodeált, a teljes bevonatrendszert célszerű újra felhordani az új bevonatoknak megfelelő módon. Ennél kisebb mértékű hiba esetén a hibás részekről távolítsuk el a nem tapadó bevonatot, a hibahelyeket rozsdátlanítsuk, vonjuk át Trinát korróziógátló alapozóvaL, majd Trinát univerzális alapozóval.

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére