Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Alvikorr Grafit Ezüst 1 L -Egrokorr

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0002NI
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801365319
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Inhibitív pigmentet is tartalmaz. Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. Az ALVIKORR termékek bevonata fényálló, víz, olaj, lúg, só és ezek oldatainak tartósan ellenáll. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére. Választék: ALVIKORR piros RAL 3000 ALVIKORR sárga RAL 1018 ALVIKORR szürke RAL 7035 ALVIKORR barna RAL 8017 ALVIKORR bronz 501 ALVIKORR szürke RAL 7001 ALVIKORR vörös 800 ALVIKORR ezüst 900 ALVIKORR fehér RAL 9016 ALVIKORR fekete RAL 9005 ALVIKORR zöld RAL 6010 ALVIKORR kék RAL 5015 ALVIKORR kék RAL 5017 ALVIKORR okker 450 ALVIKORR grafit ezüst ALVIKORR grafit zöld ALVIKORR grafit bordó ALVIKORR grafit fekete ALVIKORR lakk A választék előzetes megállapodás alapján fényességi fokozat és RAL szín vonatkozásában bővíthető.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. Futórozsdás acélfelületre, és olyan esetekben, amikor a rozsda eltávolítása nem volt megfelelő, Dunaplaszt Primer alkalmazása ajánlott. A könnyű- és színesfém felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Az ALVIKORR zománcfestéket általában 2-3 rétegben alkalmazzák önmagában. A száraz rétegvastagság beltéren legalább 60-80 µm, kültéren min. 120 µm legyen. Az egyes rétegek felhordása között kb. 5 óra 20 °C száradási időt kell biztosítani. Ha a festés 20 °C alatti hőmérsékleten történik, a száradási idő arányosan meghosszabbodik: 0 °C-on 10 nap 5 °C-on 5 nap 20 °C-on 1 nap száradási időt kell biztosítani a teljes átkeményedéshez, és ez alatt az idő alatt nedvességtől óvjuk a bevonatot. A termék -5 °C-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a bevonatot annak teljes megszáradásáig óvni kell. Az ALVIKORR termékek felvitele mártással, ecseteléssel és szórással egyaránt végezhető. A legcélszerűbb felhordási mód az “airless” szórás. Kiadósság (MSZ 9650/22:1989) 9-10 m²/l/réteg Hígítás: Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal lehetséges. Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 5 évig. Csomagolás: 0,25 literes, 1 literes, 2,5 literes címkével ellátott ónozott patentdoboz, és 25 kg-os acél kanna. Veszélyes anyagtartalom: 1-metoxi-2-propilacetát 15%, izobutilacetát 13% VOC tartalom: a termék legfeljebb 500 g/l VOC-t tartalmaz

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére