Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Alapozó, impregnáló

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Alapozók és Impregnálók a Fa Védelmében: Tartós Megoldások

Az alapozók és impregnálók kritikus szerepet játszanak a fafelületek hosszú távú védelmében. Az alapozók javítják a festék tapadását, míg az impregnáló szerek a fát védik a nedvesség, a gombák és a kártevő rovarok ellen. Kínálatunkban széles választékot találsz ezekből a termékekből, amelyekkel biztosíthatod fafelületei tartósságát éveken át.

Rendezés:

Univerzális és általános alapozók: Tökéletes alap a zománcfestéshez!

Fa felületek zománcfestékkel festése előtt javasolt univerzális alapozót használnod. Így megfelelő alapot biztosíthatsz a festéshez, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez. Ha tökéletes alapot szeretnél a fafelületeidnek a festés előtt, akkor a Trinát Univerzális Alapozót ajánljuk. Akár víz-, akár oldószerbázisú verzióban az alapozót kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatod. A Trinát Alapozó a fafelületeidnek sima és egyenletes alapot biztosítanak, amely nem csak jobb tapadást biztosít a zománcfestéknek, de a festés élettartamát is meghosszabbítja.


Útmutató a tökéletes alapozáshoz, zománcfestékek használata esetén

Az univerzális alapozók használata gyerekjáték. Először is alaposan keverd fel a festéket. Ezután győződj meg róla, hogy a festendő felület száraz, por- és zsírmentes. Az alapozó festéket ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal is felviheted a fa felületére. A felhordás után a száriadási időket betartva már fel is viheted a zománcfestéket. Végül ne felejtsd el elmosni a szerszámokat vízzel (vízbázisú alapozó esetén) vagy oldószerrel (oldószerbázisú alapozó esetén).

Lazúrfestés, lazúrozás: Miért fontos az impregnálószer használata

Lazúrfestékek használata esetén ne univerzális alapozót, hanem színtelen fa impregnálószert használj! A fa impregnálószerek vízes vagy oldószeres bázisú faanyagvédők, amik beszívódnak a fa rétegeibe, és hatékony védelmet nyújtanak a nedvességtől, gombáktól és rovaroktól. Különösen ajánlott kültéri fafelületek, mint kerítések, teraszok és erkélyek védelmére. Az oldószeres Lazurán Univerzális faanyagvédőszer tartós védelmet biztosít a káros hatásokkal szemben.

Az oldal tetejére