Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Alapozó és impregnáló

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...
Rendezés:

Beltéri falfesték alapozók

Ahhoz, hogy a festési munka tökéletes legyen, fontos az alapfelület alapozása. A megfelelő termék használatával biztosíthatod, hogy a festék jobban tapadjon a felületre, és az eredmény hosszabb távon is tartós maradjon.

A kínálatunkban szereplő alapozók között találsz olyan termékeket, amelyek különféle típusú felületeken alkalmazhatók - legyen szó gipszkartonról, glettelt falakról vagy cementalapú felületekről. Kínálunkunkban megtalálható speciális alapozók is, amelyek megakadályozzák például a penész kialakulását vagy eltakarják a felület hibáit és foltjait.

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik alapozót válaszd, vagy kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll, hogy segítsünk megtalálni a legmegfelelőbb terméket az adott munkához.

Válogass a különböző beltéri falfesték alapozóink között, és készítsd elő otthonod falait a tökéletes festéshez! Kérlek, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ha bármilyen kérdésed merül fel!

Az oldal tetejére