Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Baumit EasyPrimer 10 L

Válassz kiszerelést!information_mark
10 liter
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Szállítási díj: 2.099 Ft
Cikkszám: 0001J7
Egységár: 2.879,00 Ft/L
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 9004329260054
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Univerzális, páraáteresztő alapozó beltéri glettek és festékek alapozásához.

Leírás és Paraméterek

Univerzális, páraáteresztő alapozó beltéri glettek és festékek alapozásához.

Felhasználás

Alkalmazás:

Alapozó minden szokás mennyezeti- és falfelületre. Megszilárdítja a morzsalékos és krétásodó alapfelületet és szabályozza az egyenetlen, ill. fokozott nedvszívóképességet képességet, mint pl. gipszkarton lapokon.

Felhordás:

A Baumit EasyPrimer alapozó ecsettel vagy szórással hordható fel. Javasoljuk, hogy hígítás mértékének meghatározása előtt mintafelület készítsünk. A hígítás mértéke függ az alapfelület nedvszívóképességétől és állapotától. A Baumit EasyPrimer felhordása után teljes alapfelületen fel kell szívódnia. Többrétegű alapozásnál (pl. erősen nedvszívó és/vagy lágy felület esetén) az első felhordást nagyobb hígítással ajánljuk elvégezni. Ez biztosítja az optimális beszívódást az alapfelületbe. Arra különösen ügyeljünk, hogy a száradás után a felületen ne keletkezzen egy üveges réteg.

Várakozási idő: Egyes alapozási folyamatok között valamint további rétegek felhordása előtt az alapfelületnek száraznak kell lennie. Krétásodó felület EasyPrimerrel történő kezelése után ne kenődjön (kézpróba) mielőtt a további rétegek felhordásra kerülnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére