Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

GY.I.K. Visszaküldési feltételek©

Nem megfelelő terméket rendeltem, mit tehetek?

A terméket lehetőséged van 14 napon belül visszaküldeni!

Amennyiben nem a megfelelő terméket vásároltad, úgy annak megvásárlásától 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termék visszaküldési űrlapot /ÁSZF utolsó menüpontja/ kitöltöd, majd kinyomtatva a termékkel együtt címünkre visszaküldöd. Az űrlapon megadott bankszámla számra visszautaljuk a termék vételárát a leghamarabb, de maximum 14 napon belül. A visszaküldésnél figyelj, hogy ne "portósan" vagy "utánvéttel" add fel, azaz készpénz beszedés ne kerüljön a csomagra, csak értéknyilvánítás. A visszaküldendő terméket biztonságos csomagolásban kell feladni, normál postai küldeményként. A terméket bontatlanul, csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi és minőségi állapotában vesszük vissza. A termék visszaküldésének költsége Téged terhel.

Termék visszaküldési cím: Borsodfesték Kft, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 5., Csomag megjelölése: webshop visszáru

 

Vannak bizonyos korlátok, amikor nem tudjuk visszavenni a terméket:

  • Csemperagasztók, glettek és más papírzsákba csomagolt poráruk esetében nincs mód arra, hogy visszazárd a csomagolást, ezért azokat felbontás után nem tudjuk visszavenni. 
  • A festékek fedelét nem lehet úgy felbontani, hogy a doboz vagy a fedél ne sérüljön. Felbontást követően a gyári állapotnak megfelelő, légmentes lezárás sem garantálható, így ezeket a terméket a legtöbb esetben egy biztonsági matricával is elláttuk.
  • Amennyiben ez a matrica sérült, a terméket nem tudjuk visszavenni!  
  • Szerszámokat eredeti állapotukban, eredeti csomagolásukkal tudunk visszavenni. 

 

Költségek

A termék visszaküldésének költsége Téged terhel.

Csomag feladása

A visszaküldendő terméket biztonságos csomagolásban kell feladni címünkre, normál postai küldeményként. Az utánvéttel feladott küldeményeket nem tudjuk átvenni, ezért arra kérünk, hogy ne így add fel!

 

Minden esetben megvizsgáljuk a csomagot és a terméket amikor megkapjuk, és fényképekkel dokumentáljuk annak állapotát. Ha mindent rendben találunk, azonnal elindítjuk a vételár visszafizetését.

Az oldalon aktivált fogyasztóbarát használatával pedig tájékozódhatsz a jogaidról, érthetően, nem jogi nyelven.

©2023 Borsodfesték

Az oldal tetejére