Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Aljzatkiegyenlítés

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Tökéletes Alap a Burkoláshoz: Aljzatkiegyenlítők, Betonjavító anyagok

Termékeink között minden szükséges aljzatkiegyenlítőt megtalálsz, legyen szó önterülő változatokról vagy speciális beton javítóanyagokról. A Mapei és Baumit termékei között válogatva biztos lehetsz abban, hogy padlóburkolási vagy felújítási munkáidhoz a legmegfelelőbb alapot biztosítod. Az önterülő aljzatkiegyenlítőink garantálják a betonfelületek tökéletes simaságát, ami elengedhetetlen a burkolatok precíz illeszkedéséhez. Találd meg a tökéletes aljzatkiegyenlítőt, hogy minden burkolati munkád hibátlan legyen!

Rendezés:

Baumit BetoFinish 25 KG

8 napon belüli szállítás
25.290 Ft

Baumit BetoFill 30 KG

8 napon belüli szállítás
15.890 Ft

Baumit BetoHaft 25 KG

8 napon belüli szállítás
31.990 Ft

Hogyan Válassz Aljzatkiegyenlítőt

Az aljzatkiegyenlítők, vagy a "padlopon", kiválóan alkalmasak a betonfelületek egyenletes és sima kialakítására, ami alapvető a burkolatok tökéletes illeszkedéséhez. Használatuk egyszerű és gyors. Választásod során vedd figyelembe a munka jellegét: Külső vagy belső térben dolgozol? Milyen vastagságban van szükség a kiegyenlítésre? Milyen típusú burkolatot szeretnél felhelyezni? Mindezek a tényezők befolyásolják, hogy melyik aljzatkiegyenlítőt választod. Webáruházunk széles választékban kínál aljzatkiegyenlítőket és betonjavító anyagokat, beleértve a gyors szilárdulású vagy beltéri és kültéri alkalmas változatokat. A Baumit és Mapei márkák minőségi termékei biztosítják a felületek tökéletes síkságát és egyenletességét.

Aljzatkiegyenlítő Kínálatunk

  • Önterülő aljzatkiegyenlítők: A Mapei Novoplan Maxi, a Mapei Ultraplan Contract, a Mapei Ultraplan Eco vagy a Baumit Nivello Quattro termékek bizonyára ismerősen csengenek egy tapasztalt burkoló vagy kivitelező számára.Az önterülő aljzatkiegyenlítők a portermékeink legnépszerűbb csoportja, jellemzőjük könnyen folyó, híg állagú termékek, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan terüljenek, így egyszerűbbé téve a sima felület kialakítását.Általában beltéri felhasználásra alkalmasak, de kínálatunkban megtalálható kültérre is alkalmas önterülő aljzatkiegyenlítő termékek. 
  • Az időjárás viszontagságainak kitett külső területeken, mint az udvarok, erkélyek vagy teraszok, a kültéri aljzatkiegyenlítők használata ajánlott. Ezek a termékek fagyállóak, így ellenállnak a fagyás-olvadás ciklusoknak, megakadályozva ezzel a burkolat károsodását. Kiváló kültéri önterülő aljzatkiegyenlítőnk a Mapei Planex HR Maxi, amely ellenáll a tartósan nedves környezetnek is
  • A gyors szilárdulású aljzatkiegyenlítők, más néven gyorskötésű aljzatkiegyenítő vagy "express padloopn" rövid idő alatt válnak burkolhatóvá és terhelhetővé, így ideális választás, ha pár nap vagy hétvége alatt szükséges a felújítási munkával végeznünk.

  • A beltéri aljzatkiegyenlítőket kifejezetten lakóterekbe, mint a szobák, előszobák vagy nappalik számára fejlesztették ki. Ezek a termékek nem alkalmasak kültéri használatra. A beltéri aljzatkiegyenlítők között is többféle típus található, attól függően, hogy padlófűtéses vagy fűtetlen helyiségbe kerülnek-e. Amennyiben padlófűtéses rendszerhez keresel aljzatkiegyenlítőt, fontos, hogy olyan terméket válassz, amely kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Ezek a termékek ellenállnak a padlófűtés okozta hőterhelésnek, így megóvják a burkolatot a hő okozta károsodástól.

Kiadósság és Száradási Idők

Egy átlagos 25 kg-os zsák aljzatkiegyenlítő általában körülbelül 5 négyzetméter terület kiegyenlítéséhez elegendő 3 milliméter vastagság esetén. Fontos, hogy mindig vegyél egy kis pluszt, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket a munka során. Az aljzatkiegyenlítők száradási ideje változó; néhány termék már pár óra alatt járhatóvá válik, míg a burkolás megkezdése előtt általában 18-48 órát kell várni. Mindig tartsd be a gyártó utasításait a legjobb eredmény érdekében!

Betonjavító Anyagok

Az épületek idővel hajlamosak elöregedni és kopni, ami gyakran megmutatkozik a betonfelületek állapotának romlásában. Töredezett, hiányos beton, nagyobb lyukak, vagy az időjárás és a mechanikai igénybevétel által károsodott pillérek és gerendák – mindezek gyakori problémák, amelyek megfelelő kezelés nélkül veszélyeztethetik az épület biztonságát és esztétikai megjelenését. Szerencsére a a fejlett építőipari megoldások lehetővé teszik, hogy hatékonyan orvosoljuk ezeket a problémákat, mégpedig a Mapei és Baumit által kifejlesztett speciális betonjavító habarcsok segítségével. Betonjavító termékeinek egyik legnagyobb előnye, hogy nem korlátozódnak csupán a vízszintes felületek kezelésére. Ezek a habarcsok úgy lettek kifejlesztve, hogy függőleges felületeken is kényelmesen és biztonságosan alkalmazhatók legyenek, így biztosítva a teraszok, homlokzatok és egyéb kiemelkedő építőelemek hosszú távú védelmét és esztétikai megújulását.

 

Amikor gyenge minőségű az aljzat, a megoldás egy olyan előkészítő anyag használata, ami képes gyorsan és hatékonyan megszilárdítani és megerősíteni a porló, málló felületeket. Az ilyen típusú termékek általában mély behatolású alapozók, amelyek behatolnak az aljzat anyagába, ott kötődnek és így növelik annak szilárdságát és stabilitását. Ezek az alapozók javítják az aljzat adhéziós tulajdonságait is, így biztosítva, hogy a rákerülő burkolat tartós és stabil legyen. A gyorsaság és a kedvező ár fontos szempontok, ezért érdemes olyan termékeket választani, amelyek gyorsan száradnak és könnyen alkalmazhatók. Ebben az esetben kiváló választás lehet például a Mapei Prosfas termékünk.

Tedd meg a következő lépést a tökéletes burkolat érekében

Az aljzatkiegyenlítő és betonjavító anyagok kiválasztásakor számos szempontot kell figyelembe venni, például a felület típusát, a kiegyenlítendő felület egyenetlenségét, a tervezett terhelést és a felhasználási környezetet. Böngéssz kínálatunkban, és találd meg a megfelelő megoldást, hogy minden burkolati munkád hibátlan és tartós legyen! Kérdés esetén fordulj szakértő kollégáinkhoz a megfelelő termék kiválasztásában, és rendeld meg online, gyors házhoz szállítással.

 

Az oldal tetejére