Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Baumit Alpha 2000 CSFE 225 40 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
40 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 8 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0001K3
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 5997430521104
Értékelés: (1)
Rövid leírás:
Előkevert kalcium-szulfát kötőanyagú esztrich (MSZ EN 13813 CA-C20-F5), gépi feldolgozású úsztatott-, csúszó- és kötőesztrich készítéséhez. Padlófűtéshez is megfelelő. Használata esetén az aljzatkiegyenlítő réteg elhagyható. Kültérben nem alkalmazható. Vastagság: min. 25-35 mm, aljzathoz kötés típusától függően.

Leírás és Paraméterek

A Baumit Alpha 2000 zsugorodásmentes (nagy hézagmentes felületek lehetségesek), könnyű bedolgozhatóság (nagyon jó önterülő tulajdonságok), nagy felületeti teljesítmény, alkalmas padlófűtéshez (tökéletes burkolataljzat) és kiemelkedő felületi tulajdonságok (egyenletes felület).

karton_info A termék csak kartonra rendelhető X db/karton

Felhasználás

Alkalmazás:

Úsztatott, csúsztatott, vagy kötőesztrich formában és padlófűtésnél további adalékok hozzáadása nélkül alkalmazható. Nedves üzemű helyiségek (ÖNORM B 2207 szerint W4-es besorolási osztályú) aljzataként nem alkalmazható (garázsok, üzemi zuhanyzók, mosókonyhák, uszodák, stb.). Részleteket lásd az Általános tudnivalók résznél. Az Alpha 2000-t nem szabad kitenni fokozott nedvességterhelésnek.

Tárolás:

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 9 hónapig (silóban 3 hónapig). ␍

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes

veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy

a gyártótól igényelhető.

Alapfelület-előkészítés:

A munka megkezdése előtt az alapfelület szilárdságát, egyenletességét, nedvességtartalmát a vontkozó szabványok előírási szerint vizsgáljuk. A feldolgozásnál és azt követően a munkára vonatkozó irányelveket maradéktalanul be kell tartani.

Kötőesztrichként: Az alapfelület legyen tiszta, pormentes, a megszilárdult cementiszaptól és sókivirágzástól mentes. Megfelelő tapadóhíd mindig szükséges (pl. Baumit Grund)!

Felhordás:

A Baumit Alpha 2000 keverése és szállítása csak egy arra alkalmas keverőpumpával végezhető. Csak tiszta (vezetékes) víz használható. Erre alkalmas csőrúddal a beépítés után az esztrich felületét könnyedén áthúzzuk, hogy kiegyenlítődjön.

Videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2023. 11. 17. -

Rólunk mondták

Az oldal tetejére