A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

 Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben.

Elfogadom

Baumit Hobby Esztrich 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0001LM
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 5997430522088
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Cementesztrich úsztatott, csúsztatott és kötőesztrich készítéséhez, padlófűtéshez is megfelelő.

Leírás és Paraméterek

Cementesztrich úsztatott, csúsztatott és kötőesztrich készítéséhez, padlófűtéshez is megfelelő.

Felhasználás

Alapfelület előkészítése:

A munka megkezdése előtt meg kell vizsgálni az alap szilárdságát, felületi egyenetlenségeit. Az alapfelület legyen szilárd, tiszta, zsaluzóolajtól, cementlétől, sókivirágzástól mentes.

Keverés:

Az esztrich habarcsot kézzel vagy géppel (szabadeséső vagy folyamatos) lehet megkeverni. Zsákos anyagnál kb. 3 l vízre van szükség zsákonként (25 kg).

Felhordás:

A felhordás a betonozási munkák általános szabályai szerint történjen. A vastagság beállításához használjunk esztrich profilt. Megjegyzés: A felület, az alap és a levegő hőmérséklete +5 ˚C-nál magasabb legyen. Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk. A huzatot, közvetlen napsugárzást, valamint az idő előtti kiszáradást el kell kerülni (utókezelés).

Az esztrich réteget a szilárdulás után burkolni kell! A hosszabb ideig burkolatlanul hagyott esztrich réteg egyenlőtlen száradása nem megengedett mértékű alakváltozásokat is okozhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére