Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

31.990 Ft
Menny.:db

Baumit BetoHaft 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
31.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 8 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0001IP
Egységár: 1.279,60 Ft/KG
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 9004329240810
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Ásványi adalék tartalmú, felhasználásra kész tapadóhíd, vízszintes, függőleges, fej feletti felületek esetében is alkalmazható, betonkarbantartási, felújítási munkálatoknál. Alacsony vízfelhasználást igényel, lágy állagú feldolgozás esetén is igen magas tapadószilárdságot lehet elérni.

Leírás és Paraméterek

Ásványi adalék tartalmú, felhasználásra kész tapadóhíd, vízszintes, függőleges, fej feletti felületek esetében is alkalmazható, betonkarbantartási, felújítási munkálatoknál. Alacsony vízfelhasználást igényel, lágy állagú feldolgozás esetén is igen magas tapadószilárdságot lehet elérni.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, cementfátyoltól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Víztaszító felületen ne használja.

A termék az alábbi felületeken alkalmazható:

Minden építkezésen előforduló ásványi alapfelületre.

Feltételesen alkalmas:

Szabadon lévő, rozsdás betonvassal erősített aljzatoknál. A betonvasakat alaposan rozsdátlanítani kell (homokfúvással) és pl. Baumit BetoProtect betonacél-védőszerrel előkezelni szükséges.

Ne alkalmazza az alábbi felületekre:

fára

fémre

műanyagra

víztaszító anyagokra

A felület előkészítése során képezzen egyenes éleket a sérült terület peremeire, majd a teljes bevonandó felületet vésővel, sörétszóróval vagy nagynyomású vízsugárral mentesítse a laza részektől. Ezután a felület alapos tisztítása következik, akár porszívózással. Az immár tiszta, és jó teherbírású felületet jól nedvesítse be a tapadóhíd felhordása előtt egy nappal.

A rozsdás betonvasat és más, a kloridtartalmú betonban nem megengedhető anyagot teljesen ki kell bontani. Addig, amíg a betonvas fehér védő rétege nem látható, a fémet rozsdátlanítani kell (homokszórás) és alkalmas korróziógátló anyaggal bevonni.

A termék alkalmazása:

A termék kikeveréséhez megfelelő méretű keverőedényre, elektromos keverőre és kb. 3,5-5 liter vízre lesz szüksége 25 kg-os zsákonként. A keverővel a habarcsot egyenletes, csomómentes állagúra keverje el. A termék kézi feldolgozásra alkalmas.

Fontos, hogy a felhordás előtt a régi betonfelület alaposan be legyen nedvesítve, de ne legyen rajta víztócsa. Az enyhén nedves aljzatra hordja fel a tapadásjavító habarcsot, és dolgozza be alaposan a felületbe erős kefével, seprűvel. A teljes felületen zárt tapadóhídnak kell képződnie, hogy a felületre a tapadás a lehető legintenzívebb tudjon lenni. A már beszáradt tapadóhabarcsot el kell távolítani és megismételni a folyamatot. A beton utókezelésénél mindenkor figyelembe kell venni a vonatkozó, hatályos szabványokat és útmutatókat.

Minőségbiztosítás: EN 1504-3:2006, mint rendszer elem

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C felett legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta vizet használjon. Egyéb adalékszerek és adalékok – pl. fagyásgátló, homok – hozzákeverése tilos! A már kötésnek indult anyaghoz se víz, se por alakú Baumit BetoHaftot ne adjon. A szilárdulást és a kötést a magasabb hőmérséklet gyorsítja, míg az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom késlelteti a műszaki paraméterekben feltüntetett adatokhoz képest, ezt vegyük figyelembe a többi munkamenet szempontjából. A megadott várakozási idők +20 °C és 60%-os relatív páratartalom mellett értendők.

Javasolt szerszámok:

Elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény, erős seprű, kefe.

Tárolás:

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 12 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére