Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

7.490 Ft
Menny.:db

Baumit Preciso 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
7.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0001KH
Egységár: 299,60 Ft/KG
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 5907534260151
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Cementbázisú javítóanyag, amely 2-30 mm rétegvastagságban felhordható. Állékony (tixotrop) tulajdonságú, aljzatok, oldalfalakhoz, betonfelületek, lépcsők javításához. Kül- és beltéri felhasználásra. 24-48 óra múlva burkolható. Rétegvastagság: 2–30 mm.

Leírás és Paraméterek

Cementbázisú javítóanyag, amely 2-30 mm rétegvastagságban felhordható. Állékony (tixotrop) tulajdonságú, aljzatok, oldalfalakhoz, betonfelületek, lépcsők javításához. Kül- és beltéri felhasználásra. 24-48 óra múlva burkolható. Rétegvastagság: 2–30 mm.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, cementfátyoltól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól, olajos vagy zsíros részektől. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Ne legyen rajta semmilyen festék vagy leválasztószer. Víztaszító felületen ne használja. Az alapfelület burkolhatóságát meg kell vizsgálni az érvényben lévő előírások szerint. Ha szükséges, használja a megfelelő alapozót a felület nedvességre való érzékenységének függvényében. Érdeklődjön a lehetőségekről. Erősen vagy egyenetlenül nedvszívó aljzatokon a Baumit Grund jó választás, nem vagy gyengén szívóképes aljzatokon a Baumit SuperPrimer alapozó használata ajánlott.

A termék az alábbi felületeken alkalmazható:

minden szokásos, építőiparban használatos ásványi alapfelületen

beton,

mész-cement vakolat,

cementesztrich felületen

Ne alkalmazza az alábbi felületekre:

fémre,

fára,

műanyagra,

víztaszító alapfelületre,

gipsz építőlapokra

A termék alkalmazása:

A terméket zsákonként 5 liter vízzel keverje homogén, csomómentes állagúra kb. 3 perc alatt. Más adalékanyagot nem lehet hozzákeverni.

Az anyagot a megfelelő glettvassal hordja fel a felületre. Nagyobb vastagságú anyag felhordásához például válasszon megfelelő fogazatú glettvasat. Tartsa szem előtt, hogy a termék gyorsított kötésű, így különösen fontos, hogy a feldolgozhatósági időn belül felhasználja, valamint hogy egyszerre csak akkora mennyiséget keverjen be, amely ez alatt az idő alatt feldolgozható.

A bedolgozott habarcsot óvni kell a hirtelen száradástól. A szerszámok tisztítása friss állapotban vízzel lehetséges, kikeményedés után viszont csak mechanikusan.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C fölött legyen a keverés, a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta vizet használjon. Óvja a munkafolyamat közben és a kötés ideje alatt a felületet az időjárás viszontagságaitól. Egyéb adalékszerek– pl. fagyásgátló – hozzákeverése nem megengedett. Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni. A szilárdulást és a kötést a magasabb hőmérséklet gyorsítja, míg az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom késlelteti a műszaki paraméterekben feltüntetett adatokhoz képest, ezt vegye figyelembe a többi munkamenet szempontjából.

Javasolt szerszámok:

elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény, kőműveskanál, glettvas.

Tárolás

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 9 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Burkolóanyag fajtája Aljzatkiegyenlítő

Burkolóanyag típusa Gyorskötésű

Felhasználás helye Kül-és beltéri

Felhasználás szerint Burkoláshoz

Javítóanyag típusa Cement

Burkolhatóság kb. 48 óra után

Max. rétegvastagság 30 mm

Fazékidő kb. 30 perc

Vízigény kb. 5 l/zsák

Kiszerelés 25 kg/zsák, 42 zsák/raklap = 1050 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére