Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

11.990 Ft
Menny.:db

Trinát Aqua Skolatex Táblafesték 1 L Fekete -Trilak

Válassz zománcfesték színt!
 
Válassz kiszerelést!information_mark
1 liter
11.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000AFR
Egységár: 11.989,99 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281061319
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Matt, megfelelően terülő, akrilgyanta kötőanyagú festék. Nincs kellemetlen oldószerszag.

  • Kiválóan használható iskolatáblák, ping pong asztalok bevonására

  • Vizes bázisú, száradása gyors, nem jár oldószerszaggal

Leírás és Paraméterek

Vízzel higítható táblafesték fafelületekre

Elérhető kiszerelés 1 l

Alkalmazási terület MEGFELELŐEN ELŐKÉSZÍTETT KÜL- ÉS BELTÉRI FAFELÜLETEK BEVONATAKÉNT ALKALMAZHATÓ. ELSŐSORBAN FA ISKOLAI TÁBLÁK, DE SZÍNHÁZAK FA PADOZATÁNAK CSILLOGÁSMENTES FESTÉSÉRE IS ALKALMAZZÁK.

Színek száma / színezhetőség FEKETE ÉS ZÖLD SZÍNBEN

Külső megjelenés MATT FEKETE VAGY ZÖLD, EGYENLETES, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ.

Anyagszükséglet / kiadósság 15 m²/l

Felhordás módja AKRILCSETTEL, LAKKHENGERREL VAGY SZÓRÁSSAL. SZÓRÁSHOZ A SZÓRÁSI PARAMÉTEREKET AZ ADOTT GÉPTÍPUSHOZ KELL BEÁLLÍTANI.

Rétegszám 2 réteg

Száradási idő 2 óra

Hígíthatóság A TERMÉKET A FELDOLGOZÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJÜK FEL. A SKOLATEX TRINÁT AQUA TÁBLAFESTÉK FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG ECSETTEL TÖRTÉNŐ FELHORDÁSHOZ MAX. 2 %, PRÉSLEVEGŐS SZÓRÁSHOZ MAX. 10% TISZTA VÍZZEL HÍGÍTSUK. A SZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA ÉS AZ ELCSEPPENÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA AZOK MEGSZÁRADÁSA ELŐTT VÍZZEL TÖRTÉNHET, SZÁRADÁS UTÁN AROMÁS SZÉNHIDROGÉNEKET TARTALMAZÓ OLDÓSZER ALKALMAS (PL.: LAZURÁN PARKETTLAKK HÍGÍTÓ).

 

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 1 liter
Felhordás Akrilecsettel, lakkhengerrel vagy szórással. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.
Anyagszükséglet 15 m²/liter
Rétegszám 2
Száradási idő 2 óra

Felhasználás

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő faanyag max. 5% nedvességtartalmú lehet. Új fafelületek előkészítése: A festendő fafelületet finom csiszolóvászonnaL meg kell csiszolni, majd portalanítani. Külső térben alkalmazandó felületeknél Lazurán Univerzális faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Aqua Oldószermentes faanyagvédőszerrel kell kezelni megelőző védelem céljából. A faanyagvédő száradása után a felületet Skolatex Trinát aqua táblafestékkel kell átfesteni 2-3 rétegben.

 

Régi, már festett felületek előkészítése:

Korábban iskolatábla festékkel festett fa felületet alaposan csiszoljuk meg, portalanítás után javítsuk ki a bevonat hibáit Progold Unikitt mestertapasszal. A nagyobb mélyedéseket Progold diszperziós mélyedéstapasszal javítsuk ki. A tapaszolás után ismételt csiszolás és portalanítás szükséges. Ezután a felületet fessük át 2-3 rétegben Skolatex Trinát aqua táblafestékkel.

 

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére