Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

10.990 Ft
Menny.:db

Héra Dryvit Siloxan Vékonyvakolat /Thermotek Dryvit/, Fehér, Kapart 1.5 MM struktúra, 25 KG -Trilak

Válassz szemcseméretet!
1.5 mm
Válaszd ki a kültéri festék színét!
 
10.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0009UE
Egységár: 439,60 Ft/KG
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281083304
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

A Héra Dryvit SILOXAN Vízlepergető Vékonyvakolat egy speciális összetételű dekorációs vakolat, mely cellulózszálakat tartalmaz a nagyobb rugalmasság érdekében és így csökkenti a repedések kockázatát.Szilikon adalék tartalmának köszönhetően jól taszítja a vizet, hidrofób felületet hozva létre. Kitűnően ellenáll az időjárás viszontagságainak, vízlepergető és fényálló tulajdonsága miatt. Bevonata védelmet nyújt a gombák és a penész ellen. Alkalmazását   követően dekoratív szerkezeti megjelenést hoz létre, mely hosszú távon mechanikailag ellenálló felületet biztosít.
*Jó lég- és páraáteresztő képessége segíti a vízgőz megfelelő diffúziós áthaladását, így a rendszer „lélegzését”.

Leírás és Paraméterek

Diszperziós kötőanyagú, kapart vagy dörzsölt struktúrájú vékonyvakolat

Elérhető kiszerelés  25 kg

Alkalmazási terület  Vakolt és beton homlokzatfelületek díszítő vakolataként, valamint a Dryvit hőszigetelő rendszer befejező rétegeként

Színek száma/színezhetőség  Színkeverőgépen a Dryvit Kolor vízlepergető vakolat több ezer színben színezhető 

Külső megjelenés  Megfelelő struktúrájú és szemcseméretű, matt, esztétikus felületű

Anyagszükséglet/kiadósság 

Kapart stuktúra, 2,0 mm Szemcseméret: 2,5 kg/m²

Dörzsölt stuktúra, 2,0 mm Szemcseméret: 2,7 kg/m²

Felhordás módja  A felületre szemcsevastagságban rozsdamentes acél simítóval kell felhúzni, majd rövid várakozás után műanyag simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani

Rétegszám  1 réteg

Száradási idő  24 óra

Hígíthatóság  A Dryvit vékonyvakolat felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Szükség esetén max. 1% vízet lehet adagolni!                

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 25 kg
Felhordás A felületre szemcsevastagságban rozsdamentes acél simítóval kell felhúzni, majd rövid várakozás után műanyag simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani.
Anyagszükséglet
Kapart struktúra 1,5 mm szemcseméret:2,5 kg/m²;
Dörzsölt struktúra 2 mm szemcseméret:2,7 kg/m²
Rétegszám 1
Száradási idő 24 óra

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

 

Vakolt alapfelületek:

A bevonandó felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.

 

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelően alapozzunk THERMOTEK kolor vakolatalapozóval.

 

Homlokzati hőszigetelő rendszer záró bevonataként:

A hőszigetelő táblák felragasztása, dübelezése és az üvegháló beágyazása után várjuk meg a felület teljes száradását. A hőszigetelő lap ragasztására, és az üvegszövet beágyazására a DRYVIT ragasztó és simítótapasz ajánlott. Alapozzuk a felületet THERMOTEK kolor vakolatalapozóval, majd a száradás után hordjuk fel a DRYVIT vékonyvakolatot. A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel lassú fordulatú fúrógépbe fogott keverőszárral vagy speciális festékkeverő géppel. A DRYVIT vékonyvakolatot a tapaszréteg száradás illetve a megfelelő felület előkészítést követően rozsdamentes acélsimítóval lehet felhordani. A felhordott vakolat száradása előtt még nedves állapotban PVC-ből készült simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani. A struktúra kialakítása során, a szerszámra ragadt finom anyagfelesleget a vödörbe visszadobni nem szabad! Mindez a termék minőségromlását okozhatja, mely eltérő struktúrát, illetve foltosodást eredményezhet! Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet, valamint a struktúra kialakítása is nehezebbé válik. Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni.

 

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő. Ügyeljünk arra, hogy a felületet közvetlen tűző napsugárzás a felhordás közben ne érje, a munkát mindig az árnyékos felületen kezdjük.

 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Baumit SpeedTop Star - 400 ML

8 napon belüli szállítás
8.390 Ft

Baumit SpeedTop 250 ML

8 napon belüli szállítás
6.290 Ft

Rólunk mondták

Az oldal tetejére