A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

 Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben.

Elfogadom

Baumit MultiWhite 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 8 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0001I1
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 5997430561919
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Ásványi kötőanyagú, természetes fehér színű, felújító- és simítótapasz ásványi vakolatrendszerekhez. Alkalmazható betonsimítóként és záróvakolatként kész dörzsölt felületképzéssel, kézi és gépi feldolgozással. Különösen ajánlott a homlokzatok optikai felújításához.

Leírás és Paraméterek

Ásványi kötőanyagú, természetes fehér színű, felújító- és simítótapasz ásványi vakolatrendszerekhez. Alkalmazható betonsimítóként és záróvakolatként kész dörzsölt felületképzéssel, kézi és gépi feldolgozással. Különösen ajánlott a homlokzatok optikai felújításához.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek.

Ha találhatóak laza részek, esetleg levelesen málló rétegek, akkor ezeket mechanikusan távolítsa el. Régi enyves és latex festékrétegeket, zsaluolajat marassa le. Amennyiben a felület különösen sima, érdesítse azt. Távolítson el minden port, koszt. Ha a homlokzat algás, esetleg penészes, akkor a Baumit FungoFluid oldattal való előkezelés ajánlott, természetesen az alga eltávolítása után. A repedéseket ék alakban javítsa. Az erősen nedvszívó felületeket alapozza Baumit Mélyalapozóval, vagy kétség esetén nedvesítse.

A termék az alábbi felületeken alkalmazható:

beton

mész-cement vakolatok

A termék feltételesen használható a következő felületeken:

festékek

Festékfelületen való használat esetén győződjön meg róla, hogy a bevonat elszappanosodástól mentes és lúgálló legyen, valamint erősen tapadjon az alapfelületre (késvágó próba) és nem krétásodhat. Minden további réteg előtt 3 nap várakozási időt be kell tartani, nedves foltképződés nélküli (sötét foltok a homlokzaton) egységes száraz felületet készíteni.

A termék alkalmazása:

A termék bekeveréséhez a megfelelő mennyiségű tiszta vízbe (kb. 5,5 liter/zsák) szórja bele a poranyagot, majd keverje csomómentes masszává egy arra alkalmas keverőgéppel. Átfolyó keverőben állandó vízadagolással történik a keverés, ez esetben utókeverő szükséges. 5 perc pihentetés után még egyszer át kell keverni. A feldolgozási idő kb. 1,5 óra. A kész habarcshoz semmiképpen ne adjon ismételten vizet. Más adalékszer, mint például fagyásgátló hozzáadása tilos.

A termék egyaránt feldolgozható kézzel, és az építkezéseken használatos bármelyik vakológéppel is (pl. PFT G4, S48, S58, M3 vagy hasonló vakológépekkel) felhordható.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C fölött legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta vizet használjon. Óvja a munkafolyamat közben és a kötés ideje alatt a felületet az időjárás viszontagságaitól, a napsugárzástól, erős széltől, esőtől, például állványvédő háló használatával.

A szilárdulást és a kötést a magasabb hőmérséklet gyorsítja, míg az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom késlelteti a műszaki paraméterekben feltüntetett adatokhoz képest, ezt vegyük figyelembe a többi munkamenet szempontjából.

Munka közben a szemeket, a bőrt és a környező (főleg üveg, kerámia, klinker, kő, lakk és fém-) felületeket óvni szükséges. Ha az anyag mégis lecsöppenne, azonnal le kell mosni bő vízsugárral, ne várjon a száradásig. A szerszámokat használat után azonnal mossa el tiszta vízben.

A rétegrendekről és a lehetséges kül- és beltéri befejező rétegekről tájékozódhat a gyártó honlapján a termék műszaki lapjáról.

Tárolás

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 12 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Baumit SpeedTop Star - 400 ML

8 napon belüli szállítás
8.390 Ft

Baumit SpeedTop 250 ML

8 napon belüli szállítás
6.290 Ft

Rólunk mondták

Az oldal tetejére