Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

19.990 Ft
19.490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft 3%
Online ár: - 2024. 06. 30.
Menny.:db

Héra Thermotek Szilikon Vakolat, Öntisztuló, Fehér, 1.5MM kapart

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
19.990 Ft
19.490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft 3%
Online ár: - 2024. 06. 30.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000C2A
Egységár: 779,60 Ft/KG
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281090975
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Héra Thermotek Silicon vékonyvakolat – Prémium védelem és esztétika otthonodnak

Ha tökéletes végeredményt szeretnél elérni a homlokzatod és hőszigetelésed védelmében és megjelenésében, a Héra Thermotek Silicon vékonyvakolat a legjobb választás. Ez a prémium minőségű vakolat szilikongyanta és módosított akrilát diszperzió kombinációjával készül, így biztosítva a legmagasabb szintű védelmet és tartósságot. A vakolat megjelenése 1.5mm, kapart hatású.

Leírás és Paraméterek

Miért válaszd a Héra Thermotek szilikon vékonyvakolatot?

UV- és fényállóság: Az UV- és fényálló tulajdonságok megőrzik a vakolat eredeti szépségét, ellenállva a napfény és egyéb környezeti hatások károsító hatásainak. Így felületed hosszú ideig friss és tiszta marad.

Vízlepergető és öntisztuló felület: A szilikon tartalom öntisztulóvá teszi a vakolatot, ami azt jelenti, hogy a szennyeződések és por nem tapadnak meg a felületen. A vízcseppek nem szívódnak be, hanem gyöngyök formájában gördülnek le a felületről.

Alga- és penészgátló: Hatékony védelmet nyújt a penész és az algák ellen, hozzájárulva a tiszta és egészséges környezet fenntartásához.

Hidrofób tulajdonságok és mechanikai ellenállóság: Kiemelkedő vízlepergető képességgel bír, így a nedvesség nem károsítja a felületet. A mechanikai ellenállóság és rugalmasság révén minimalizálja a sérülések kockázatát, hosszú távon megőrizve az esztétikus megjelenést.

A Héra Thermotek Silicon vékonyvakolat ideális választás minden olyan épület számára, ahol fontos a hosszú távú védelem, a tisztaság és az esztétikus megjelenés. Próbáld ki, és élvezd a prémium minőséget otthonod minden részén!

Vásárold meg most, és tapasztald meg a különbséget!

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 25 kg
Felhordás A felületre szemcsevastagságban rozsdamentes acél simítóval kell felhúzni, majd rövid várakozás után műanyag simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani.
Anyagszükséglet
Kapart struktúra 1,5 mm szemcseméret:kb. 2,5 kg/m²;
Rétegszám 1
Száradási idő 24 óra

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

 

Vakolt alapfelületek:

A bevonandó felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.

 

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelően alapozzunk THERMOTEK kolor vakolatalapozóval.

 

Homlokzati hőszigetelő rendszer záró bevonataként:

A hőszigetelő táblák felragasztása, dübelezése és az üvegháló beágyazása után várjuk meg a felület teljes száradását. A hőszigetelő lap ragasztására, és az üvegszövet beágyazására hőszigetelő ragasztó és simítótapasz ajánlott. Alapozzuk a felületet THERMOTEK Univerzális vakolatalapozóval, majd a száradás után hordjuk fel a Héra Thermotek Silicone vékonyvakolatot. A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel lassú fordulatú fúrógépbe fogott keverőszárral vagy speciális festékkeverő géppel. A szilikonvakolatot a tapaszréteg száradás illetve a megfelelő felület előkészítést követően rozsdamentes acélsimítóval lehet felhordani. A felhordott vakolat száradása előtt még nedves állapotban PVC-ből készült simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani. A struktúra kialakítása során, a szerszámra ragadt finom anyagfelesleget a vödörbe visszadobni nem szabad! Mindez a termék minőségromlását okozhatja, mely eltérő struktúrát, illetve foltosodást eredményezhet! Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet, valamint a struktúra kialakítása is nehezebbé válik. Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni.

 

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő. Ügyeljünk arra, hogy a felületet közvetlen tűző napsugárzás a felhordás közben ne érje, a munkát mindig az árnyékos felületen kezdjük.

 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Baumit SpeedTop Star - 400 ML

8 napon belüli szállítás
8.390 Ft

Baumit SpeedTop 250 ML

8 napon belüli szállítás
6.290 Ft

Rólunk mondták

Az oldal tetejére