Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

10.540 Ft
Menny.:db

Thermotek Lábazati Vakolat Kötőanyag 4,5 KG /az 5db lábazati szemcsét külön szükséges megvásárolni!/ -Trilak

Válassz szemcseméretet!
1.5 mm
Válaszd ki a kültéri festék színét!
 
10.540 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000A9I
Egységár: 2.342,22 Ft/KG
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281077167
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Szállítási formájában két komponensből áll: egy kötőanyag komponensből (4,5 kg) és az ebbe belekeverendő színes szemcsékből (5 db, egyenként 2,1 kg-os színes szemcse hozzáadásával 15 kg készterméket kapunk). Összekevert állapotban 1,5 mm-es szemcsenagyságú színes, homogén massza. Kötőanyaga módosított akrilát diszperzió. Mindenféle időjárási körülmények között tartós.

  • Elegáns megjelenés
  • Tartós
  • Időjárásálló, kiváló víz- csapóeső- és fényálló felületet biztosít

Leírás és Paraméterek

Épületek lábazatának esztétikus védelmére, és díszítő bevonására szolgál

Elérhető kiszerelés 15 kg-os vödörben 4,5 kg kötőanyag található, illetve a színes szemcsék 2,1 kg-os műanyag tasakban érhetőek el.

Alkalmazási terület   Homlokzatokon, főként lábazati felületeken és beltéri falfelüteken dekorációs célból, illeteve betonfelületeken és cementvakolatokon alkalmazható

Színek száma/színezhetőség   A termék színét a kötőanyaghoz kevert szemcsék színe fogja meghatározni. A 1,5 mm-es színes szemcsék 10 fajta alapszínben kaphatóak (alapszínek: fehér, citromsárga, narancs, piros, vörös, bézs, barna, világosszürke, sötétszürke, fekete), melyek variálásával az előállítható színek száma szinte korlátlan

Külső megjelenés   Megfelelő színű, selyemmatt, esztétikus felületű

Anyagszükséglet/kiadósság   4,5 - 5 kg/m²

Felhordás módja   A felületre szemcsevastagságban rozsdamentes acél simítóval kell felhúzni, majd a felületre glett-szerűen rávasalni. Ügyeljünk arra, hogy a színes szemcsék között ne legyenek üres helyek

Száradási idő   48 óra

Hígíthatóság   A terméket nem kell hígítani!

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 15 kg-os vödörben 4,5 kg kötőanyag található, illetve a színes szemcsék 2,1 kg-os műanyag tasakban érhetőek el
Felhordás a felületre szemcsevastagságban rozsdamentes acél simítóval kell felhúzni, majd a felületre glett-szerűen rávasalni. Ügyeljünk arra, hogy a színes szemcsék között ne legyenek üres helyek.
Anyagszükséglet 4,5 – 5 kg/m²
Rétegszám 1
Száradási idő 48 óra

Felhasználás

Az anyag előkészítése:

A 4,5 kg kötőanyagba lassú fordulatú, rozsdamentes keverőszáras fúrógéppel keverjük bele öt egész tasak, egyenként  2,1 kg-os színes szemcsét a színárnyalatnak megfelelő arányban. Ügyeljünk arra, hogy a keverés során a szemcsék ne roncsolódjanak, mert az a kötőanyag elszíneződéséhez vezet. Rövid levegőztetés után a termék felhasználásra kész.

Felület előkészítés:

Új felület esetén: Új, festetlen felületeket portalanítás után HÉRA falfix diszperziós mélyalapozóval kell beereszteni, hogy a felület szívóképességét kiegyenlítsük. Ezután az esetleges kisebb felületi hibákat kültéri glettel ki kell javítani. A sima felületet javasoljuk a termék színével megegyező THERMOTEK kolor vakolatalapozóval alapozni.

Régi felület esetén: Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő, mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton el kell távolítani. A portalanított felületet ebben az esetben is HÉRA falfix diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. Kisebb repedések, illetve a felületi egyenetlenségek kültéri porglettel javíthatók ki, majd a glettelt felületet a lábazati vakolat színével megegyező THERMOTEK kolor vakolatalapozóval javasoljuk alapozni.

Felhordás:

A lábazati vakolatot alaposan felkeverjük, amennyiben szükséges kevés vízzel a felhordási konzisztenciára beállítjuk. A felhordást rozsdamentes acél glettvassal végezzük, úgy, hogy az anyagot glettszerűen hordjuk fel a felületre. Ügyeljünk arra, hogy a színes szemcsék között ne legyenek üres helyek. Egyenletesebb felület érhető el, ha a szemcse színével közeli vagy egyező színű THERMOTEK kolor vakolatalapozóval alapozza a felületet. Kültéri alkalmazás esetén +10℃-tól +30℃-ig terjedő levegő és felületi hőmérséklet mellett hordható fel! Alacsonyabb hőmérsékleten a száradási idő jelentősen megnő. Ügyeljünk arra, hogy felhordás száraz időben történjen, mert a csapóeső a még nedves, nem teljesen átszáradt bevonatot lemoshatja ill. károsíthatja. Tűző napon vagy esős, párás időben nem szabad a terméket felhordani! Kültéri vízszintes felületeken ne alkalmazzuk!

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +10℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére