Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Baumit Sanova előfröcskölő / Sanova Vorspritzer 40 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
40 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 8 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0001I2
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 5997430531059
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Só- és szulfátálló cementelőfröcskölő az alapfelület előkészítéséhez, valamennyi Sanova rendszer kézi bedolgozására.

Leírás és Paraméterek

Só- és szulfátálló cementelőfröcskölő az alapfelület előkészítéséhez, valamennyi Sanova rendszer kézi bedolgozására.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Víztaszító felületen ne használja.

Verje le a régi vakolatot a látható nedvességhatár felett legalább 1 méterrel. Ha a vakolat sóterhelt, akkor azonnal teljesen el kell távolítani. Az alapfelület sótelítettsége esetén alkalmazza a helyzet által megkívánt kezelést, például száraz lekefélés, talajnedvesség elleni függőleges és vízszintes szigetelés, vagy sótalanítás. Algás, mohás felületeket kezeljen Sanierlösung/FungoFluid felújító oldattal. Ha vannak károsodott falazati fugák, kaparja ki őket kb. 2 cm mélységben, majd egyidejűleg zárja le őket arra megfelelő anyaggal, például Baumit SanovaPutz S.

A termék alkalmazása:

A Baumit SanovaVorspritzer habarcs bekeveréséhez zsákonként kb. 8 liter vízre lesz szüksége. Az anyagot az építkezéseknél általában használatos szabadesésű vagy folyamatos keverőben vízzel kb. 4 percig kell keverni, amíg a megfelelő állagot nem kapja.

A termék kézzel és géppel is felhordható. Kézi bedolgozás esetén kőműveskanállal kell felcsapni. A Baumit SanovaVorspritzer megfelelő, szabványos vakológéppel is felhordható. Keverőszállal (Quirl) történő keverés nem megengedett! Mindig kövesse az eszközhöz tartozó útmutatókat. Az alapfelülettől és az alkalmazott Sanova felújító rendszertől függően kell eldönteni a takarás fél vagy teljes takarás legyen-e. Várakozási idő a következő munkamenet előtt feles takarás esetén 3 nap legyen, teljes takarásnál 7 nap várakozási időt tartson be.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C fölött legyen a keverés, a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta vizet használjon, és más terméket se keverjen az anyaghoz. A gyors kiszáradás elkerülése érdekében tartsa legalább két napig nedvesen a frissen felhordott vakolatréteget.

A felújító rendszerek hatékonyságának időtartama lényegesen függ az alapfelület nedvesség utánpótlásától és a sótelítettségtől, ezért a felújítással egyidejűleg célszerű utólagos talajnedvesség elleni szigetelést készíteni.

Tárolás

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 6 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/200 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére