Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Baumit Sanova TrassPre 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 8 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0001I6
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 2499708098804
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Előkevert sógátló és szulfátálló előfröcskölő, kül- és beltérben tapadóhídként Baumilt Sanova MonoTrass egyrétegű trassz vakolat felhordása előtti felület-előkészítésre.

Leírás és Paraméterek

Előkevert sógátló és szulfátálló előfröcskölő, kül- és beltérben tapadóhídként Baumilt Sanova MonoTrass egyrétegű trassz vakolat felhordása előtti felület-előkészítésre.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet a mindenkor érvényes szabványok és előírások szerint. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, cementfátyoltól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Víztaszító felületen ne használja.

Verje le a régi vakolatot a látható nedvességhatár felett legalább 1 méterrel. Ha a vakolat sóterhelt, akkor azonnal teljesen el kell távolítani. Erős sókivirágzás és nedvesség esetén az alapfelületnek megfelelő kezelést alkalmazza (pl. száraz lekefélés, sótalanítás, talajnedvesség elleni szigetelés). Algás, mohás felületeket kezeljen FungoFluid felújító oldattal. Ha vannak károsodott falazati fugák, kaparja ki őket kb. 2 cm mélységben, majd töltse ki alkalmas vakolattal, például Baumit Sanova MonoTrass.

A termék alkalmazása:

A Baumit Sanova TrassPre előfröcskölőt zsákonként kb. 5,5 liter vízzel, az építkezéseknél általában használatos szabadesésű vagy folyamatos keverőben kb. 4 percen keresztül kell keverni. Keverőszállal (Quirl) történő keverés nem megengedett. Más termékkel ne keverje.

A termék felhordható kézzel vagy géppel egyaránt. Az alapfelület és az alkalmazott Sanova rendszer függvényében kell eldönteni, hogy fél vagy teljes takarásban lesz felhordva az előfröcskölő. Kézi felhordás esetén kőműveskanállal kell felcsapni. Gépi felhordáshoz megfelelő, szabványos vakológéppel alkalmas. További információkért lásd a vakológép adatlapját és kövesse a hozzá tartozó utasításokat.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C és +25 °C között legyen a keverés, a feldolgozás és a kötés ideje alatt. A frissen felhordott vakolatréteget meg kell védeni a gyors kiszáradástól, 2 napig tartsa nedvesen a felületet.

Várakozási idő:

„ 3 nap (50 %-os fedésnél)

„ 7 nap (100 %-os fedésnél)

A felújító rendszerek hatékonyságának időtartama lényegesen függ az alapfelület nedvesség-utánpótlásától és a sótelítettségtől, ezért a felújítással egyidejűleg célszerű utólagos talajnedvesség elleni szigetelést készíteni.

Tárolás

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 6 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére