Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Baumit NHL Multi Spachtel 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 8 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0001II
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 2499705620961
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Természetes fehér színű, cementmentes NHL-bázisú, javító- és erősítő rétegként történelmi épületek és műemléképületek felújításához. Kül- és beltéri használatra. Szemcseméret 0,6 mm.

Leírás és Paraméterek

Természetes fehér színű, cementmentes NHL-bázisú, javító- és erősítő rétegként történelmi épületek és műemléképületek felújításához. Kül- és beltéri használatra. Szemcseméret 0,6 mm.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, cementfátyoltól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Víztaszító felületen ne használja.

A termék alkalmazása:

A Baumit NHL Multi terméket szórja zsákonként kb. 8 liter vízbe, majd keverje össze lassú járású keverővel. 5 perc pihentetés után az anyagot ismételten át kell keverni. A keverés kényszerkeverőben is lehetséges, ebben az esetben a keverési idő legalább 2 perc legyen. A Baumit NHL Multi minden járatos vakológéppel is feldolgozható.

A termék feldolgozása a felhasználás módjához igazodjon. Tapadóhídként való felhasználás esetén 1-2 mm rétegvastagságban hordja fel, friss a frissbe módszerrel a vakolatot. A fogazás vízszintesen fogazott glettvassal történjen, a vakolatfelhordást a megfelelő szilárdság elérése után kezdve (az alapfelülettől és az időjárástól függően 1-3 óra). Finomvakolatként való felhasználás esetén a következőképpen járjon el. Rozsdamentes simítóval egy rétegben min. 3 mm vastagságban húzza fel, és rövid szilárdulás után egy szivaccsal dörzsölje el. A termék ágyazóhabarcsként is használható. Ezesetben a Baumit NHL Multi simítót kb. 3-5 mm vastagságban kell felhúzni, és Baumit Üvegszövetet simítani bele glettvassal, minimum 10 cm átlapolással (min. 10 cm). A teljes rétegvastagság min. 3 mm és max. 5 mm legyen. Minden további réteg felhorda előtt tartsa be a min. 5 nap várakozási időt.

Ajánlott befejező réteg:

„ Beltérben: Baumit KlimaColor

„ Kültérben: Baumit SilikatColor

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C fölött legyen a keverés, a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta vizet használjon. Óvja a munkafolyamat közben és a kötés ideje alatt a felületet az időjárás viszontagságaitól, a napsugárzástól, erős széltől, esőtől. Fagyott alapfelületre és/vagy fagyveszély esetén nem szabad a Baumit NHL Multi terméket bedolgozni.

Tartsa be az érvényben lévő feldolgozási útmutatókat és irányelveket. A felületsík ellenőrzéséhez az ÖNORM DIN 18202 irányelveket alkalmazza.

A szilárdulást és a kötést a magasabb hőmérséklet gyorsítja, míg az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom jelentősen késlelteti a műszaki paraméterekben feltüntetett adatokhoz képest, ezt vegye figyelembe a többi munkamenet szempontjából.

Tárolás

Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 6 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére