A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

 Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben.

Elfogadom
21.900 Ft
Menny.:db

Rigips AquaBead Flex Pro élvédő 85MM 25M

21.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0007J9
Egységár: 21.899,99 Ft/M
Gyártó: Rigips
Vonalkód: 9002869611930
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Prémium minőségű élvédő, melyet kifejezetten gipszkarton felületekre fejlesztettünk ki.

Leírás és Paraméterek

Prémium minőségű élvédő, melyet kifejezetten gipszkarton felületekre fejlesztettünk ki. Középen is hajlítható, így egyszerűen alkalmazható külső és belső sarkokhoz, bármilyen szögű csatlakozáshoz (pl. tetőterekben). Belső oldalán vízzel aktiválható ragasztóréteggel van ellátva, emiatt rögzítése gyors és egyszerű. A gipszkarton szerelés végeztével az AquaBead Flex Pro élvédő belső oldalára vizet permetezünk, majd az élvédőt a száraz falsarokra egyenletesen felragasztjuk. Száradás után (kb. 30 perc) az élvédőre glettanyagot simítunk és ha szükséges, csiszoljuk. Az élvédő különleges sarokkialakításának köszönhetően különösen szép, tartós és ütésálló él hozható létre. Praktikus adagolódoboza megkönnyíti a termék használatát.

Felhasználás

1. Egy mérőszalag segítségével az AquaBead Flex Pro dobozán lévő adagoló lyukon keresztül húzza ki az élvédőt a megfelelő hosszúságúra, majd egy lemezvágó olló segítségével vágja le.

2. Permetezzen tiszta vizet az élvédő belső oldalára, így aktiválja a ragasztót. FONTOS: az élvédő benedvesítéséhez ne használjon szivacsot, mert az eltávolíthatja a ragasztóréteget. Kevés ételfesték hozzáadásával könnyen ellenőrizheti, hol nedvesítette már be a felületet. Ha túl kevés vizet használ, a ragasztó gyorsabban köt és lerövidül az idő, amíg az élvédő felragasztható. A bedolgozhatósági idő meghosszabbításához permetezzen több vizet a felületreú

3. Miután bevizezte a ragasztóréteget, várjon 20-60 másodpercet, amíg az aktiválódik (a helyiség hőmérséklete és páratartalma befolyásolhatja a ragasztó aktiválódásának idejét). Tapintással tesztelje, hogy a ragasztó állapota megfelelő-e a felvitelre: ha az ujját felemeli az anyagról és látja a ragasztó szálait, az élvédő felhasználásra kész.

4. Felragasztás előtt ellenőrizze, hogy az AquaBead Flex Pro élvédő belső ragasztórétege mindenhol vizes-e. Ezután óvatosan ragassza fel az élvédőt a falsarokra, padlótól a mennyezetig. Az élvédő szorosan és egyenesen a falhoz kell illeszkedjen, a szárainak teljes felületével.

5. Győződjön meg arról, hogy az élvédő pontosan rögzítve van és egyenletesen tapad a falsarokhoz.

6. Az AquaBead Flex Pro élvédő saját ragasztórétegének 30 perc száradási időre van szüksége. A felület ezt követően hézagolható. 

7. Végül glettelje és simítsa át a felületet 

8. Teljes száradás után a felület csiszolható és festhető.

Videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére