Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Rigips

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

Rigips -Glettanyagok, gipszkartonok, szárazépítészeti megoldások

A Rigips nem csupán a gipszkarton lemezek gyártásában elért elismertségéről híres az építőiparban, hanem széles termékpalettájának köszönhetően, mely magába foglalja a glettanyagokat, hézagolókat és vakolatokat is, egyaránt ideális választásnak bizonyul belsőépítészeti megoldásokhoz. A vállalat története során az innováció és a kiválóság iránti elkötelezettség állandóan jelen volt, lehetővé téve számára, hogy a szárazépítészet és felújítási munkák területén vezető szerepet töltsön be. A Rigips nem csak kiváló minőségű termékeivel, hanem szaktudásával és megbízható műszaki támogatásával is kiemelkedik a piacon, így partnerei és ügyfelei mindig biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb megoldásokat választják.

A Rigips jövőképe világos: folyamatos innováció és termékfejlesztés az építőipar változó igényeihez igazodva, miközben kitartóan ragaszkodik a kiváló minőséghez és a fenntarthatósághoz.

Rendezés:
Az oldal tetejére