A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

 Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben.

Elfogadom
9.490 Ft
Menny.:db

Lazurán Aqua Prémium Beltéri Lakk 0,75 L Magasfényű -Trilak

Válassz fényességi fokot!
Magasfényű
Válassz kiszerelést!information_mark
0,75 liter
9.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000A6B
Egységár: 12.653,33 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281073282
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!​

  • Gyermekjátékokra is alkalmazható
  • Gyorsan szárad
  • Magas kopásállóságú

Leírás és Paraméterek

Vízbázisú, magasfényű lakk

Elérhető kiszerelés  0,75 liter és 5 liter

Alkalmazási terület   Beltéri használatra

Színek száma/színezhetőség   Színtelen

Külső megjelenés   Magasfényű, átlátszó, egyenletes, esztétikus felületű

Anyagszükséglet/kiadósság   10 m²/L

Felhordás módja   Akril ecsettel, lakkhengerrel, kefével, szórással, rozsdamentes acél simítóval

Rétegszám   Min. 2 réteg

Száradási idő   Kb. 1 óra múlva porszáraz. A felhordást követően 2 óra múlva csiszolható és átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 6 óra múlva következik be

Hígíthatóság   A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Ha mégis hígításra lenne szükség, a terméket vízzel hígítsuk, max. 3%-ban

Kiszerelés 0,75 liter, 5 liter
Felhordás Akril ecsettel, lakkhengerrel, kefével, szórással, rozsdamentes acél simítóval
Anyagszükséglet 10 m²/liter
Rétegszám minimum 2
Száradási idő Kb. 1 óra múlva porszáraz. A felhordást követően 2 óra múlva csiszolható és átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 6 óra múlva következik be

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A nem megfelelően felkevert lakk a felhasználás során egyeletlen fényű felületet képez. Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és +25°C feletti hőmérsékleten, ami a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

Az alapfelület előkészítése:

A lakkozandó felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő felület max. 5% nedvességtartalmú faanyag lehet.

 

Új fafelületek előkészítése:

A parkettát fel kell csiszolni, a lakkozandó felületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. A felület színváltozásának elkerülése érdekében alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval. A Lazurán Aqua Prémium beltéri lakkot 2-3 rétegben kell felhordani, a rétegek között a felületet finoman meg kell csiszolni.

 

Puhafa-felületek előkészítése:

A különféle még bevonat nélküli, új puhafa-fajtákból készült felületek csiszolás és portalanítás után közvetlenül átvonhatók a Lazurán Aqua Prémium beltéri lakkal. A felület színváltozásának elkerülése érdekében alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval.

 

Keményfa-felületek előkészítése:

A különféle még bevonat nélküli, új keményfa-fajtákból készült parketta és fafelületek csiszolása és portalanítása után alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval, majd vonjuk át a felületet a Lazurán Aqua Prémium beltéri lakkal.

 

Egzóta fafelületek előkészítése:

Egzóta fafelületek kezelése előtt a fafajta forgalmazójától kérjen tájékoztatást a javasolt kezelés módjáról. A különféle trópusi fafajták átvonása előtt minden esetben csináljunk kis felületen próbafestést. A kivitelezési technológiát ennek megfelelően állítsuk be.

 

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, melyek nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A terméket +5 és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére