Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

5.690 Ft
Menny.:db

Supralux Beltéri lakk - Fényes 0,75 L Fényes -Akzo

Válassz fényességi fokot!
Válassz kiszerelést!information_mark
5.690 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 6 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0000L9
Egységár: 7.586,66 Ft/L
Gyártó: AkzoNobel
Vonalkód: 5992452728104
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Vízzel hígítható, egykomponensű, környezetkímélő lakk, parketta, hajópadló, lépcső, kezeletlen parafa és egyéb beltéri fafelületek bevonására. Normál és erős igénybevételnek kitett felületekre is alkalmas. Tartós bevonatot ad. Kopásálló, a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak ellenálló felületet ad. Bevonata megőrzi a fa természetes színét.

Leírás és Paraméterek

Poliuretán/akrilát alapú, vízzel hígítható, egykomponensű, színtelen lakk, beltéri parketta, fapadló és egyéb beltéri fafelületek lakkozására. Új, valamint már használt parketta- ill. fafelületek bevonására egyaránt használható, bevonata fényes, kopásálló, ellenáll a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak.

Felhasználás

  • Natúr, kezeletlen vagy erősen kopott parketta, felület lakkozása: Csiszolja meg a felületet azért, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és az egyenetlenségeket.

  • A régi sérült lakkréteget teljesen le kell csiszolni. Alaposan fel kell porszívózni. Lakkozza le a felületet 2-3 réteg Supralux Beltéri Lakkal. Az első réteg száradása után enyhe köztes csiszolást kell végezni. A lakkot használat előtt rázza fel alaposan. Olajos fákat, pl. teakfa a csiszolás után rögtön lakkozni kell. Kopott, rossz állapotú  parketta esetén javasolt alapozó használata is. Korábban lakkozott parketta, fafelület lakkozása: Ha a bevonat ép, takarítsa le a felületről a szennyeződéseket és a zsírt háztartási mosogatószerrel. Csiszolja fel mattra a felületet és porszívózzon fel alaposan. Lakkozza le a felületet 1-2 réteg Supralux Beltéri Lakkal. A lakkot egyenletesen hordja fel, kerülje el a lakktócsák keletkezését! Az így készült felületet oldószeres lakkal ne újítsa fel! Ne fedje be a felületet, amíg teljesen meg nem száradt. A lakkozott felületen közvetlenül ne használjon ragasztószalagot.

Előnyök: 

  • tartós bevonatot ad

  • kopásálló, a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak ellenálló felületet ad

  • bevonata megőrzi a fa természetes színét

Igénybevétel: A padlóra az utolsó réteg felhordása után mintegy 8 órával lehet óvatosan rálépni! 1 nap múlva rakhatók helyre a bútorok, 5-7 nap után használható teljes körűen. A takarítás egy nedves kendővel és semleges tisztítószerrel 8 nap múlva lehetséges.

Eszközök tisztítása: használat után azonnal csapvízzel

Felhasználási hőmérsékelt:  +15 °C és 30 °C között - munkadarab, légtér, 20-25 °C - lakk

Kiadósság:  1 L lakk kb. 16-20 m2 felület egyszeri bevonására elegendő hengerrel felhordva

Száradási idő: 20 °C-on 1-2 óra. Átvonhatóság 20 °C-on önmagával: 2-3 óra

Hígítás: felhasználásra kész (szükség esetén max. 5 % csapvízzel)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére