Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

AkzoNobel

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

AkzoNobel – Innováció és Minőség a Festékiparban

Az AkzoNobel globális szinten elismert gyártó a festékek és bevonatok terén, mely hosszú évek óta szolgálja ki a piacot kiválló minőségű termékekkel. Az AkzoNobel elkötelezett az innováció és a fenntarthatóság iránt és ezen elv a termékeiben is tükröződik.

Kiemelkedő márkák az AkzoNobel kínálatában

  • Dulux: A világ egyik legismertebb festékmárkája, mely otthonok millióit színezi világszerte, garantálva a tartósságot és a ragyogó színeket.
  • Hammerite: Forradalmi megoldásokat kínál a fémszerkezetek védelmére és festésére, ellenállva az időjárás viszontagságainak.
  • Sadolin: Prémium minőségű faápolási termékek, melyek kivételes védelmet biztosítanak a külső és belső fafelületeknek.
  • Supralux: Innovatív és hosszan tartó megoldások a különböző felületek számára, melyek tökéletes fedést és védelmet nyújtanak.

Az AkzoNobel által kínált termékek nem csupán esztétikai megjelenést biztosítanak, de hosszú távú védelmet is nyújtanak, maximális teljesítmény mellett.

Rendezés:
Az oldal tetejére