Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
9.490 Ft
Menny.:db

Héra Mészfesték Fehér 14 L -Trilak

Válassz falfesték színt!information_mark
 
Válassz kiszerelést!information_mark
9.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0009UU
Egységár: 677,86 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281078058
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Jó fedőképességű, fehér, matt, főként mész kötőanyagú falfesték. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindemellett oldószer- és biocidmentes. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a HÉRA mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.

  • Jó fedőképességű
  • Könnyen hengerelhető
  • Páraáteresztő
  • Természetes higiénia

Leírás és Paraméterek

Matt, vékony rétegű, főként mész kötőanyagú kül- és beltéri festék

Elérhető kiszerelés  4 l, 14 l

Alkalmazási terület  VAKOLT, BETON, ÉS GLETTELT BELSŐ ÉS KÜLSŐ FALFELÜLETEK FESTÉSÉRE, ILLETVE RÉGI ÉS ÚJ VAKOLT HOMLOKZATFELÜLETEK FESTÉSÉRE

Színek száma / színezhetőség  FEHÉR SZÍNBEN ÉRHETŐ EL, ILLETVE MAX. 3% AQUAKOLOR SZÍNEZŐFESTÉK HOZZÁADÁSÁVAL SZÍNEZHETŐ IS. AZ ALKALMAZHATÓ SZÍNEK: 300 FEKETE, 450 OKKER, 800 VÖRÖS, 700 KÉK, 600 ZÖLD, 500 BARNA. AZ EGYÉB AQUAKOLOR SZÍNEK HOMLOKZATI FELÜLETEKEN NEM ALKALMAZHATÓAK. A SZÍNEZÉKKEL ÖSSZEKEVERT FESTÉKET AZNAP FEL KELL HASZNÁLNI! SZÍNEZÉSNÉL MINDEN ESETBEN VÉGEZZEN PRÓBAFESTÉST

Külső megjelenés  MATT

Anyagszükséglet / kiadósság  8 m²/L

Felhordás módja  ALAPOS FELKEVERÉS UTÁN ECSETTEL, HENGERREL VAGY SZÖGLETES MENNYEZETKEFÉVEL

Rétegszám  2-3 RÉTEG

Száradási idő  2 ÓRA

Hígíthatóság  A HÉRA MÉSZFESTÉK FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG, AZ ELSŐ RÉTEGHEZ MAX. 10% VIZET, A MÁSODIK RÉTEGHEZ MAX. 5% VIZET LEHET ADAGOLNI

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 4 liter és 14 liter
Felhordás Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szögletes mennyezetkefével
Anyagszükséglet 8 m²/liter
Rétegszám 2-3 rétegben
Száradási idő 2 óra

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20°C-on, 65%-os páratartalom mellett). A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat. Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.

 

Új, vakolt vagy beton felületek:


Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

 

Új, gipsz tartalmú glettel előkészített felületek:


Alapozáshoz a DISZPERIT mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

 

Régi, már festett felületek:

Csak korábban is meszelt felületek festhetők. Nem hordható fel diszperziós vagy oldószeres kötőanyagú festékkel festett felületekre.

 

Penésszel fertőzött felületek:

A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg, és fertőtlenítsük HÉRA penészgátló lemosóval. A HÉRA mészfesték lúgos kémhatásánál fogva penészgátló hatású. A penészgátló hatás mindaddig tart, amig a lúgos kémhatás a felületen jelen van. Nagyobb mértékű penészfertőzés, vagy hosszabb idejűre tervezett felújítási ciklus esetében alkalmazzunk HÉRA penészgátló festéket.

 

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

A terméket +5 és + 30 ℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére