Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Baumit IonitColor 14 L

Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Szállítási díj: 1.799 Ft
Cikkszám: 0001IT
Egységár: 8.392,14 Ft/L
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 9004329258747
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Kiváló minőségű, beltéri ásványi festék falra és mennyezetre. 66, gondosan kiválasztott színárnyalatban. Feldolgozás: festőhengerrel vagy festékszóróval. Jó páraáteresztő, kitűnő a fedése. Tartósítószer-mentes. A Baumit IonitColor a természetes levegőionok előállításával aktívan javítja a beltéri levegő minőségét

Leírás és Paraméterek

Kiváló minőségű, beltéri ásványi festék falra és mennyezetre. 66, gondosan kiválasztott színárnyalatban. Feldolgozás: festőhengerrel vagy festékszóróval. Jó páraáteresztő, kitűnő a fedése. Tartósítószer-mentes. A Baumit IonitColor a természetes levegőionok előállításával aktívan javítja a beltéri levegő minőségét

Felhasználás

Alapfelület:

Ha a festéket szilárd alapfelületen fogja használni, amelynek a nedvszívó képessége normál és egyenletes, akkor nincs szükség a felület bármilyen előkezelésére. Az alapfelület erős nedvszívása esetén ajánlott azt Baumit EasyPrimer mélyalapozóval kezelni a festés előtt. Szintén EasyPrimerrel érdemes alapozni gipszes vakolatok, glettek vagy más gipszes felületekre való festés esetén is. Vizsgálja meg, hogy a gipszkartonlap fa alkotórészei átüthetnek-e a festékrétegen. Ha fennáll a lehetőség, Baumit SuperPrimer alkalmazásával megelőzheti az átütést.

Ha nem Baumit IonitFino vagy IonitFinish a glettelt vagy csiszolt alapfelület, akkor mindenképpen pormentesítse a és alapozzon a festék felhordása előtt.

A termék az alábbi felületeken alkalmazható:

„ mindenféle ásványi vakolatok és tapaszok

„ gipszkartonlapok/Fermacell

„ beton

„ diszperziós festékek

„ teherhordó ásványi- vagy szilkátfestékek

„ teherhordó textil-, hab- vagy farosttapéták

„ agyagvakolatok

Ne alkalmazza az alábbi felületekre:

„ lakkok

„ enyves festékek

„ műanyagok

„ fa

„ fém

A termék alkalmazása:

A Baumit IonitColor egyaránt felhordható kézi és gépi módon. Gépi felhordás esetén airless készülékkel szórható, a szóráshoz egy 0,017“ átmérőjű düzni alkalmazása ajánljott. Mindenképpen kövesse a gép kezelési utasításait. A kézi felhordás végezhető ecsettel és hengerrel is.

A munkamenet megkezdése előtt a terméket a vödörben alaposan keverje fel, és állítsa be a feldolgozási konzisztenciát a rétegrendi felépítésnek megfelelően (maximum 5 % vízzel higítva). Alapozórétegként EasyPrimert használhat az alapfelület előkészítéséről szóló részben foglaltak szerint. Ezután köztes- és végső bevonatrétegnek Baumit IonitColor következik a megfelelő higításban. A terméket nedves a nedvesbe kell felhordani, hogy elkerülje az átfedésképződéseket.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +8 °C fölött legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta vizet használjon. A termék különleges tulajdonságainak megőrzése érdekében más termékekkel nem keverhető. A Baumit IonitColor átfesthető belső falfestékekkel, de így elveszíti termékspecifikus tulajdonságait és hatásait. A Baumit IonitColor végső színe csak a teljes megszáradás után alakul ki.

Munka közben a szemeket, a bőrt és a környező (főleg üveg, kerámia, klinker, kő, lakk és fém-) felületeket óvni szükséges. Ha az anyag mégis lecsöppenne, azonnal le kell mosni bő vízsugárral, ne várjon a száradásig. A szerszámokat használat után azonnal mossa el tiszta vízben.

Tárolás:

Hűvös fagymentes helyen, napfénytől védve bontatlanul tárolható; felhasználható gyártástól számított 12 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére