Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Dunaplaszt lábazatfesték /volt palafesték Barna 500 4 L -Egrokorr

Válaszd ki a kültéri festék színét!
Válassz kiszerelést!information_mark
4 liter
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0002XC
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801921126
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Vízzel hígítható akrilát alapú diszperziót, fényálló pigmenteket, töltőanyagot és adalékanyagot tartalmazó pala és betonfesték. Választék: DUNAPLASZT PALAFESTÉK barna 500 DUNAPLASZT PALAFESTÉK fehér 100 DUNAPLASZT PALAFESTÉK okker 450 DUNAPLASZT PALAFESTÉK piros 830 DUNAPLASZT PALAFESTÉK szürke 200 DUNAPLASZT PALAFESTÉK vörös 800 DUNAPLASZT PALAFESTÉK zöld 600 Alkalmazási terület: Új és régi palák festésére, valamint lábazat, vakolat betonfelület felcsapó víz és lefolyó víz elleni védelmére alkalmas. A palafesték gyorsan szárad, bevonata időjárásálló. Ecseteléssel és szórással hordható fel.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: Új palákra portalanítás – az esetleges olajszennyeződés eltávolítása – után hordható fel a DUNAPLASZT PALAFESTÉK. A már tetőn lévő, napsugárzástól felmelegedett palákat közvetlenül az első felhordás előtt célszerű benedvesíteni. A régi festetlen palatetők felületét a laza, pergő részektől, algáktól, mechanikusan meg kell tisztítani, vizes mosással portalanítani, és a még nedves felületre célszerű az első festékréteget felhordani. Vakolat és beton felületek esetében is a fentiek szerint kell a festendő felületet előkészíteni. A megfelelő védőhatás elérése céljából három réteg DUNAPLASZT PALAFESTÉK felhordását javasoljuk. Az első réteget 20% vízzel kell felhígítani és így felhordani (impregnálás). A második réteg az első réteg fogás-biztosra száradása után (hőmérséklettől függően 1-3 óra) hordható fel. A második rétegnél a festéket 5 % vízzel kell hígítani. A harmadik réteg szintén a második réteg tapadásmentesre száradása után hordható fel. A harmadik rétegnél 5-10 %-os vizes hígítást javasolunk. A festékbevonatot az utolsó réteg felhordását követően 5 óra időtartamig (20 °C-on) esőtől védeni kell. A festendő felületnek legalább 10 °C-os kell lennie. A szerszámokat közvetlenül festés után vízzel kell megtisztítani, a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel, vagy pl. nitrohigítóval távolítható el. Hígítás: vízzel. Csomagolás: 2, 4 literes polietilén vödörben. Kiadósság (MSZ 9650/22:1989) 11-12 m²/l/réteg Veszélyes anyagtartalom: veszélyes anyagot nem tartalmaz. VOC tartalom: 7 g/l Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 36 hónapig. FAGYVESZÉLYES!

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére