Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Széria-Trans

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

A Széria-Trans Kft. a rendszerváltozás idején alapított magyar vállalkozás. Azóta az építőipar meghatározó szereplőjévé vált, különösen a gipszek, glettanyagok és vakolatok terén. A minőségi gipsz termékek iránti szenvedélyükkel a Széria-Trans nem csak termékek sorát kínálja, hanem egy olyan hagyományt és tapasztalatot, mely az építészeti projektek elengedhetetlen részévé vált. Sokszor a gipszről csak mint építőanyagról beszélünk, de a Széria-Trans számára ez ennél több: egy örökség. Az építési gipszekkel, fehércementekkel való kereskedés kezdeti ötlete családi hagyományokon alapult, amely tevékenység idővel kibővült por alapú építőanyagok, vakolatok, porfestékek gyártásával, csomagolásával és kiszerelésével is. A budapesti székhellyel és karcagi telephellyel működő cég összesen több mint 4 000 m2 raktári kapacitással rendelkezik, 2007-ben éves áruforgalma meghaladta a 25 000 tonnát.

Rendezés:
Az oldal tetejére