Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Soudal Technikai Vazelin-Kenő Spray (34031980) 400 Ml

Válassz kiszerelést!information_mark
400 ML
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0009HE
Gyártó: Soudal
Vonalkód: 5411183089242
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Áttetsző, zsírzó és felületvédelmet biztosító spray. Védelmet nyújt a víz, az időjárás, hígított savak és lúgok ellen, valamint meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát. Alkalmazható max. 150 ºC hőmérsékletig. Vazelin bázisú, ken és véd, magas hőállóság, szilikonmentes. A spray bármilyen szögben használható 360°. Zsírzó, kenő hatással rendelkezik fémeken és műanyagokon. Alkalmazhatjuk nyílászárók pántjainál, csavaroknál, kerti szerszámoknál, csúszó- és gördülő árnyékolóknál stb.

Leírás és Paraméterek

Áttetsző, zsírzó és felületvédelmet biztosító spray. Zsírzó, kenő hatással rendelkezik fémeken és műanyagokon. Védelmet nyújt a víz, az időjárás, higított savak és lúgok ellen, valamint meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát. Alacsony nyomás alatt kell használni. Alkalmazható max. 150 ºC hőmérsékletig. Szilikont nem tartalmaz. Alkalmazási terület: nyílászárók pántjainál, csavaroknál, kerti szerszámoknál, csúszó és gördülő árnyékolóknál stb.

extra_infok2
karton_info A termék csak kartonra rendelhető X db/karton

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére