Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Soudal

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

 

Soudal -tömítők, ragasztók, PUR habok

A Soudal neve egyet jelent az építőipari és ipari ragasztók, tömítőanyagok, valamint PUR habok világával. Műszaki szakértelmük és innovációs hajlandóságuk miatt az elmúlt években világhírűvé váltak. Alapításuk óta a vállalat dinamikus növekedést ért el, folyamatosan kiterjesztve termékpalettájukat a professzionális és otthoni felhasználók számára. A Soudal termékei nemcsak a legmagasabb minőségi sztenderdeknek felelnek meg, de a fenntarthatóság és környezetbarát technológiák iránti elkötelezettségük is a vállalat alapvető értékeit tükrözi.

A Soudal jövőképe egyértelmű: továbbra is az innováció és a kiváló minőség élenjárójaként kívánják meghatározni a ragasztó- és tömítőanyagok piacát, miközben folyamatosan bővítik globális jelenlétüket.

Rendezés:

Soudal Aquaswell 310 ML

7 napon belüli szállítás
2.990 Ft
Az oldal tetejére