Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

26.900 Ft
Menny.:db

Izofix AQUA betonmedence festék Kék "700" 2,5 L -Egrokorr

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
26.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 00032E
Egységár: 10.760,00 Ft/L
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801223527
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Különleges akrilát kopolimert, színező és kopásállóságot növelő pigmenteket tartalmazó festék. Alkalmazási terület: Elsősorban kültéri beton, vakolat és egyéb nedvszívó építőipari felületek bevonására szolgál. Elhanyagolhatóan kismérvű vízfelvétele miatt előnyösen alkalmazható víz alatti betonfelületek (pl. víz- és úszómedencék) festésére. Az IZOFIX AQUA festék kötőanyaga enyhén lúgos diszperzió, ezért alkalmas lúgos kémhatású beton- és vakolatfelületek bevonására. Közstrandok festésére nem alkalmas. Járásra igénybevett felületre nem alkalmas. Választék: IZOFIX Aqua fehér 100 IZOFIX Aqua szürke 200 IZOFIX Aqua zöld 600 IZOFIX Aqua kék 700

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A friss betonfelületeket a betonfelület teljes megszilárdulása után célszerű átfesteni. A festés előtt az esetleges laza részeket mechanikai úton el kell távolítani, majd a felületet portalanítani kell. A felület hibáinak javítására csak diszperziót nem tartalmazó glettanyagot szabad alkalmazni (cement+homok) Nedves betonfelületre is felhordható. Kellősítő alapozót nem igényel, közvetlenül a beton vagy vakolat felületre felhordható. Megfelelő védőhatás elérése céljából 2 réteg IZOFIX AQUA festéket javasolunk alkalmazni. Az első réteg felhordásához alapos felkeverés után a festéket kb. 15-20% víz hozzáadásával kell hígítani, és az így hígított festéket ecseteléssel javasoljuk felhordani. 25 °C-nál melegebb betonfelület esetén az első réteg felhordása előtt célszerű a felületet vizes nedvesítéssel lehűteni, egyébként a festék nagyon gyorsan száradna, és nem tudna beszívódni a beton pórusaiba. A második réteget az első réteg felhordását követően, 20 °C-os betonfelület esetén 6 óra elteltével, 10 °C-os betonfelület esetén 12 óra elteltével ecsettel vagy hengerrel, hígítás nélkül vigyük fel a felületre. A bevonat végleges vízállósága, 20 °C-os betonfelület esetén 48 óra elteltével, 10 °C-os betonfelület esetén azonban csak 96 óra elteltével alakul ki. A medence csak ezután tölthető fel vízzel! A tavasszal végzett festésnél figyelembe kell venni, hogy a betonfelület hőmérséklete akár 6-8 °C-kal is alacsonyabb lehet a levegő hőmérsékleténél, így a bevonat teljes kikeményedéséhez sokkal hosszabb idő szükséges. Medencék felújító festése esetén a régi felület megcsiszolása és tisztítása után egy réteg felvitelét javasoljuk, 30-40 µm rétegvastagságban. Vakolatok esetén az előzőekben leírtakhoz hasonló módon kell eljárni. Egyes butilglikol vagy/és benzilalkohol tartalmú naptejek feloldhatják. Egyéb felületekre való alkalmazás esetén kérje szaktanácsunkat. Hígítás: vízzel A termék FAGYVESZÉLYES! 5 °C alatt tárolni tilos! Veszélyes anyagtartalom: Veszélyes anyagot nem tartalmaz. Kiadósság (MSZ 9650/22:1989) 8-9 m²/l/réteg VOC tartalom: 11 g/l Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, gyártástól számított 36 hónapig. Csomagolás: 0,75 l-es és 2,5 l-es fémdobozban.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére