Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Tesa Tape

Termék szűrés

-

Termék összehasonlító

Loading...

 

A TESA -a világ egyik vezető és egyik legjobb ragasztó szalag gyártója.

A Tesa nem csupán egy egyszerű ragasztószalag-gyártó vállalat. Évtizedek óta a piac egyik vezető szereplőjeként ismerjük, aki mindig is az innováció és a minőség mellett kötelezte el magát. Az otthoni felhasználástól kezdve az ipari alkalmazásokig, a Tesa termékei biztosítják a legjobb megoldást minden ragasztási és rögzítési igényre. A vállalat történelme során a Tesa számos olyan technológiai áttörést ért el, amelyek forradalmasították az iparágat. De nem csak a termékek minőségében élen jár: a Tesa azon vállalatok közé tartozik, amelyek a környezeti fenntarthatóságot és a társadalmi felelősségvállalást is a vállalati kultúra központi részévé tették. Azok számára, akik a legjobb ragasztási megoldásokat keresik, a Tesa mindig is a megbízhatóság és az innováció szinonimája volt.

Rendezés:
Az oldal tetejére